28 novembra, 2022

Day

Fudbalska selekcija Srbije danas u 11 časova po srednjoevropskom vremenu igra utakmicu protiv reprezentacije Kameruna. Prenos utakmice Kamerun-Srbija biće na programu RTS1. Selekcija Srbije takmiči se u Grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. U prvoj utakmici grupne faze Švajcarska je savladala Kamerun sa 1:0, dok su reprezentativci Brazila nadjačali naše fudbalere rezultatom 2:0.
Opširnije
Teretana u sklopu Prvog Nacionalnog trening centra, u Domu sportova, dostupna je na korišćenje nacionalnim selekcijama, sportistima i rekreativcima u toku cele radne nedelje. Naša teretana je opremljena najsavremenijim spravama za uspešan trening i nudi mogućnost i opcije za svačije potrebe i džep. Bilo da Vam više odgovara da sami i individualno vežbate koristeći pomagala...
Opširnije
Dom sportova Prvog Nacionalnog trening centra Zavoda za sport i medicinu sporta RS je sportski kompleks koji poseduje najsavremenije uslove za širok spektar sportskih aktivnosti. Kapacitet i struktura Doma sportova omogućava odvijanje brojnih sadržaja organizovane ili individualne rekreacije za različite grupe korisnika.
Opširnije