28 новембра, 2022

Day

Фудбалска селекција Србије данас у 11 часова по средњоевропском времену игра утакмицу против репрезентације Камеруна. Пренос утакмице Камерун-Србија биће на програму РТС1. Селекција Србије такмичи се у Групи Г са Бразилом, Камеруном и Швајцарском. У првој утакмици групне фазе Швајцарска је савладала Камерун са 1:0, док су репрезентативци Бразила надјачали наше фудбалере резултатом 2:0.
Опширније
Теретана у склопу Првог Националног тренинг центра, у Дому спортова, доступна је на коришћење националним селекцијама, спортистима и рекреативцима у току целе радне недеље. Наша теретана је опремљена најсавременијим справама за успешан тренинг и нуди могућност и опције за свачије потребе и џеп. Било да Вам више одговара да сами и индивидуално вежбате користећи помагала...
Опширније
Дом спортова Првог Националног тренинг центра Завода за спорт и медицину спорта РС је спортски комплекс који поседује најсавременије услове за широк спектар спортских активности. Капацитет и структура Дома спортова омогућава одвијање бројних садржаја организоване или индивидуалне рекреације за различите групе корисника.
Опширније