У понуди Завода је доста програма за рекреативце, спортисте, али и наше старије суграђане

Спортско – ­рекреативни програми

Врста услуге
Спортско - ­рекреативни програми

Завод са својим кадровским потенцијалима, дугогодишњим искуством и бројним објектима за спорт и рекреацију пред­ ставља једну од најреферентнијих установа на пољу пружања услуга у области рекреације у Републици Србији.

Тим педагога физичке културе Одељења за физичко васпита­ње и рекреацију оформио је и обликовао рекреативне садржаје прилагођене полу, узрасту и потребама савременог човека.

Бесплатни спортско - ­рекреативни програми

Бесплатне школе спорта за ученике на зимском и летњем распусту

У Заводу се већ дуги низ година у време зимског и летњег школског распуста у сарадњи са Градским секретаријатом за спорт и омладину реализују спортско­-рекреативни програми за ученике основних и средњих школа. Сваке године неколико хиљада школараца савлада основне елементе пливања, превентивно­-корективне гимнастике, акробатике, стоног тениса, кошарке, одбојке, аеробика, џудоа и самоодбране, одбојке на песку, оријентиринга, „бич волеја”, аеробика и осталих спорт­ско­-рекреативних садржаја.

Рекреација за старије суграђане

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије вели­ку пажњу посвећује рекреацији најстаријих суграђана, тако да се последњих година у Дому спортова реализује програм „Ре­креативно пливање трећег доба 60+”, који на годишњем нивоу окупи више од 700 старијих лица, оба пола.

Комерцијални садржај

Сарадници Одељења за физичко васпитање и рекреацију поред бесплатних програма, нуде и низ спортско – рекреатив­них садржаја комерцијалног карактера. Програми су намење­ни деци, родитељима, али и компанијама и пословним систе­мима, у виду рекреације за запослене.

Комерцијалне школе спорта за децу

Од 2015. у оквиру Дома спортова и балон хале на Отвореном пливалишту са радом су почеле „Школа пливања” и „Школа џудоа и самоодбране” за најмлађе. Све програме воде тренери са дугогодишњим искуством у раду са децом, кроз садржаје специјално прилагођене у односу на узраст и пол.

Комерцијални програми за грађанство

За грађанство су у понуди четири спортско – рекреативна програма – „Classic”, „Trim”, „Max” и „Blue”. Програми су сачињени од програмираног вежбања, које је прилагођено сваком појединцу или групи, и састоје се од комбинације пажљиво одабраних елемената, који се реализују кроз рад у сали, тере­ тани, базену и сауни.

За породице је припремљен програм „Family Sport Pack” ко­ји укључује различите аеробне садржаје прилагођене групном – породичном вежбању. Поред „породичних полигона” који са­ држе елементе за побољшање агилности, координације, снаге, издржљивости и јачине, други део програма обухвата „поро­дично пливање”, чиме се у потпуности остварује благотворно дејство вежбања у друштву блиских особа.

Комерцијални програми за запослене

За запослене су у понуди два програма: „Business Pro­Fit” и „Trim Relax”. Оба програма се одвијају у пријатном амбијенту, праћени музичким садржајима. Програми су конципирани са циљем да побољшају општи здравствени статус запослених, уз ублажавање и кориговање постуралних поремећаја кичменог стуба, узрокованих свакодневним вишечасовним радом.

Пошаљите нам упит за ову услугу и проверите расположиве датуме за тестирање. Потрудићемо се да Вам одговоримо у року од 48 сати.

    Погледајте галерију