Veštačka stena za sportsko penjanje Zavoda za sport i medicinu sporta RS

U sklopu Prvog Nacionalnog trening centra Zavoda za sport i medicinu sporta RS, na usluzi sportistima i građanstvu su veštačke stene za sportsko penjanje. Stene su na raspolaganju sportistima i rekreativcima, a ubuduće će se koristiti i za velika takmičenja uključujući i međunarodna. Stene su izgrađene po standardima Međunarodne penjačke federacije i ispunjavaju uslove za sve tri discipline sportskog penjanja. Kompleks je izgrađen da promoviše i razvija ovu disciplinu, da bude idealno mesto za rekreaciju, ali i da služi za priprema sportista iz naše zemlje i inostranstva.

Od 04.11. radno vreme veštačke stene za sportsko penjanje će biti od utorka do petka od 14 do 20 časova, vikendom od 12 do 18 časova dok je ponedeljak neradan dan.

Cenovnik usluga

“Sport, posebno vrhunski sport je odavno prepoznat kao socijalni fenomen koji generiše pozitivne promene u društvu. Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije već decenijama unazad predstavlja okosnicu razvoja sporta u Srbiji. Mi svoju pažnju poklanjamo vrhunskim sportistima, ali takođe i najmlađima, neprestano se trudimo da unapredimo i poboljšamo naše aktivnosti. Postavljamo visoke standarde kada je reč o kvalitetu rada. Odatle i potiče naša želja i upornost za nadogradnjom i proširenjem Nacionalnog trening centra. Podizanjem najveće stene za sportsko penjanje na Balkanu, trenutnom gradnjom najsavremenijeg sportskog objekta u ovom delu Evrope – Multifunkcionalna dvorana, dokazujemo našu privrženost svemu onome o čemu pričamo i težimo. Cilj ulaganja Zavoda za sport i medicinu sporta RS, Vlade Republike Srbije i Ministarstva omladine i sporta RS u Zavod za sport i medicinu sporta RS jeste razvoj i unapređenje sportske infrastrukture u okviru naše firme. Budući da svojim metodičnim delovanjem, savremenim sportskim objektima i smeštajnim kapacitetom Zavod za sport i medicinu sporta RS decenijama unazad predstavlja snažan oslonac vrhunskim sportistima“, direktor ZSMSRS gospodin Goran Bojović.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru