Вештачка стена за спортско пењање Завода за спорт и медицину спорта РС

У склопу Првог Националног тренинг центра Завода за спорт и медицину спорта РС, на услузи спортистима и грађанству су вештачке стене за спортско пењање. Стене су на располагању спортистима и рекреативцима, а убудуће ће се користити и за велика такмичења укључујући и међународна. Стене су изграђене по стандардима Међународне пењачке федерације и испуњавају услове за све три дисциплине спортског пењања. Комплекс је изграђен да промовише и развија ову дисциплину, да буде идеално место за рекреацију, али и да служи за припрема спортиста из наше земље и иностранства.

Од 04.11. радно време вештачке стене за спортско пењање ће бити од уторка до петка од 14 до 20 часова, викендом од 12 до 18 часова док је понедељак нерадан дан.

Ценовник услуга

“Спорт, посебно врхунски спорт је одавно препознат као социјални феномен који генерише позитивне промене у друштву. Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије већ деценијама уназад представља окосницу развоја спорта у Србији. Ми своју пажњу поклањамо врхунским спортистима, али такође и најмлађима, непрестано се трудимо да унапредимо и побољшамо наше активности. Постављамо високе стандарде када је реч о квалитету рада. Одатле и потиче наша жеља и упорност за надоградњом и проширењем Националног тренинг центра. Подизањем највеће стене за спортско пењање на Балкану, тренутном градњом најсавременијег спортског објекта у овом делу Европе – Мултифункционална дворана, доказујемо нашу приврженост свему ономе о чему причамо и тежимо. Циљ улагања Завода за спорт и медицину спорта РС, Владе Републике Србије и Министарства омладине и спорта РС у Завод за спорт и медицину спорта РС јесте развој и унапређење спортске инфраструктуре у оквиру наше фирме. Будући да својим методичним деловањем, савременим спортским објектима и смештајним капацитетом Завод за спорт и медицину спорта РС деценијама уназад представља снажан ослонац врхунским спортистима“, директор ЗСМСРС господин Горан Бојовић.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру