Увођење новог, здравијег начина живота

Услуге Првог Националног тренинг центра су предвиђене за све категорије грађанства па и за оне најмлађе. Унапређењем спортског простора у Кошутњаку подижемо значај наше установе и ширимо садржај спортских активности. Наша “зелена“ кућа спорта уклопљена је са околном вегетацијом и као таква нашим суграђанима представља омиљени кутак за рекреацију и уживање. Овако уређени спортски простори чине Кошутњак, а и Београд, лепшим и услужнијим грађанима за спортске активности. Овакви терени унапређују квалитет живота и служе као места окупљања. У будућности имаћемо још прилика да дамо још већи допринос да наши суграђани у овом делу града живе још боље у миру и природи. Свима нам је у интересу да наш град буде здравији и зеленији. Завод за спорт и медицину спорта РС је поуздано уточиште српских спортиста, модерна истраживачка и развојна установа, чији је циљ стручна подршка систему спорта и рекреације у Србији.

Редовне физичке активности треба да буду саставни део активног начина живота и културног трошења слободног времена. Редовним вежбањем, не само да побољшавамо своје здравствено стање и кондицију, него и што је још важније, бивамо испуњени осећањем задовољства и унутрашње снаге, што се позитивно одражава на све друге сфере нашег живота. Физичка активност је идеалан начин да смањите стрес који настаје у условима модерног начина живота и рада и акумулира у сваком од нас.

У јединственој понуди коју има Завод за спорт и медицину спорта РС пронаћи ћете идеалну физичку активност која одговара Вашим физичким капацитетима, карактеру и интересима.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру