Рекреација на стени за спортско пењање

Једна од две највеће стене за спортско пењање у држави, болдер стена Завода за спорт и медицину спорта РС, током хладнијих дана се прекрива PVC мембраном. Хидроизолациона мембрана, одличног квалитета, омогућује корисницима да и током предстојећих месеци користе болдер стену.

С обзиром на период године и неповољне временске услове, предузете су све неопходне радње, како би се болдер стена ставила у функцију за коришћење у склопу отвореног спортског објекта Завода за спорт и медицину спорта РС – Стена за спортско пењање.

Радно време спортског објекта је од уторка до петка од 16-22 часа, а викендом од 8-14 часова. Канцеларија инструктора спортског пењања налази се у објекту “Трим“ хотела. Рекреативним корисницима, односно почетницима је дозвољено пењање уз потписану сагласност о одговорности и уз надзор инструктора. Услови за самостално коришћење тежинске стене су минимум потврда о завршеном курсу за коришћење опреме или неко друго адекватно звање у оквиру Планинарског/ Пењачког савеза Србије.

Контакт телефон: 066 6410787

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру