Rekreacija na steni za sportsko penjanje

Jedna od dve najveće stene za sportsko penjanje u državi, bolder stena Zavoda za sport i medicinu sporta RS, tokom hladnijih dana se prekriva PVC membranom. Hidroizolaciona membrana, odličnog kvaliteta, omogućuje korisnicima da i tokom predstojećih meseci koriste bolder stenu.

S obzirom na period godine i nepovoljne vremenske uslove, preduzete su sve neophodne radnje, kako bi se bolder stena stavila u funkciju za korišćenje u sklopu otvorenog sportskog objekta Zavoda za sport i medicinu sporta RS – Stena za sportsko penjanje.

Radno vreme sportskog objekta je od utorka do petka od 16-22 časa, a vikendom od 8-14 časova. Kancelarija instruktora sportskog penjanja nalazi se u objektu “Trim“ hotela. Rekreativnim korisnicima, odnosno početnicima je dozvoljeno penjanje uz potpisanu saglasnost o odgovornosti i uz nadzor instruktora. Uslovi za samostalno korišćenje težinske stene su minimum potvrda o završenom kursu za korišćenje opreme ili neko drugo adekvatno zvanje u okviru Planinarskog/ Penjačkog saveza Srbije.

Kontakt telefon: 066 6410787

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru