Uvođenje novog, zdravijeg načina života

Usluge Prvog Nacionalnog trening centra su predviđene za sve kategorije građanstva pa i za one najmlađe. Unapređenjem sportskog prostora u Košutnjaku podižemo značaj naše ustanove i širimo sadržaj sportskih aktivnosti. Naša “zelena“ kuća sporta uklopljena je sa okolnom vegetacijom i kao takva našim sugrađanima predstavlja omiljeni kutak za rekreaciju i uživanje. Ovako uređeni sportski prostori čine Košutnjak, a i Beograd, lepšim i uslužnijim građanima za sportske aktivnosti. Ovakvi tereni unapređuju kvalitet života i služe kao mesta okupljanja. U budućnosti imaćemo još prilika da damo još veći doprinos da naši sugrađani u ovom delu grada žive još bolje u miru i prirodi. Svima nam je u interesu da naš grad bude zdraviji i zeleniji. Zavod za sport i medicinu sporta RS je pouzdano utočište srpskih sportista, moderna istraživačka i razvojna ustanova, čiji je cilj stručna podrška sistemu sporta i rekreacije u Srbiji.

Redovne fizičke aktivnosti treba da budu sastavni deo aktivnog načina života i kulturnog trošenja slobodnog vremena. Redovnim vežbanjem, ne samo da poboljšavamo svoje zdravstveno stanje i kondiciju, nego i što je još važnije, bivamo ispunjeni osećanjem zadovoljstva i unutrašnje snage, što se pozitivno odražava na sve druge sfere našeg života. Fizička aktivnost je idealan način da smanjite stres koji nastaje u uslovima modernog načina života i rada i akumulira u svakom od nas.

U jedinstvenoj ponudi koju ima Zavod za sport i medicinu sporta RS pronaći ćete idealnu fizičku aktivnost koja odgovara Vašim fizičkim kapacitetima, karakteru i interesima.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru