Улога Завода за спорт и медицину спорта РС у спорту и друштву

Традиција спортских активности у Кошутњаку је дуга. Централно место спорта и рекреације заузима Национални тренинг центар Завода за спорт и медицину спорта РС. Постоји читав низ различитих спортских објеката, од којих су неки одлично уређени, док су поједини у фази изградње и реконструкције.

Наша спортско – рекреативна установа тежи прогресивним променама, месту где се грађани, као и деца, друже, тренирају па због тога и настојимо да се крећемо у складу са временом.

“Поносни смо на све што смо у протеклих неколико година урадили и тако допринели да Завод за спорт и медицину спорта РС данас буде то што јесте – Национални тренинг центар отворен за све грађане, рекреативце и спортисте који желе да брину о свом здрављу и остварују врхунске резултате. Захваљујући ангажману запослених, ова институција чини све да унапреди, прошири и побољша капацитете и активности, шири и размењује открића, технологије и знања и буде домаћин великих међународних догађаја“, директор Завода за спорт и медицину спорта РС господин Горан Бојовић.

“Изградњом нових садржаја и реконструкцијом постојећих, наша фирма је смештена у сами врх светских спортских института. Квалитет наше установе мери се првенствено њеним позитивним утицајем на живот корисника. Стандардизацијом “куће“ спорта омогућавамо и осигуравамо несметано кретање и приступ особама са инвалидитетом, деци и старим особама“, закључује Бојовић.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру