Uloga Zavoda za sport i medicinu sporta RS u sportu i društvu

Tradicija sportskih aktivnosti u Košutnjaku je duga. Centralno mesto sporta i rekreacije zauzima Nacionalni trening centar Zavoda za sport i medicinu sporta RS. Postoji čitav niz različitih sportskih objekata, od kojih su neki odlično uređeni, dok su pojedini u fazi izgradnje i rekonstrukcije.

Naša sportsko – rekreativna ustanova teži progresivnim promenama, mestu gde se građani, kao i deca, druže, treniraju pa zbog toga i nastojimo da se krećemo u skladu sa vremenom.

“Ponosni smo na sve što smo u proteklih nekoliko godina uradili i tako doprineli da Zavod za sport i medicinu sporta RS danas bude to što jeste – Nacionalni trening centar otvoren za sve građane, rekreativce i sportiste koji žele da brinu o svom zdravlju i ostvaruju vrhunske rezultate. Zahvaljujući angažmanu zaposlenih, ova institucija čini sve da unapredi, proširi i poboljša kapacitete i aktivnosti, širi i razmenjuje otkrića, tehnologije i znanja i bude domaćin velikih međunarodnih događaja“, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta RS gospodin Goran Bojović.

“Izgradnjom novih sadržaja i rekonstrukcijom postojećih, naša firma je smeštena u sami vrh svetskih sportskih instituta. Kvalitet naše ustanove meri se prvenstveno njenim pozitivnim uticajem na život korisnika. Standardizacijom “kuće“ sporta omogućavamo i osiguravamo nesmetano kretanje i pristup osobama sa invaliditetom, deci i starim osobama“, zaključuje Bojović.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru