Bokserski kamp u Domu sportova u Košutnjaku

U Domu sprotova Prvog Nacionalnog trening centra obavljene su pripreme prostorija za realizaciju kampa Bokserskog saveza Srbije koji startuje danas, a završava se 14.04. Države učesnice su: Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Litvanija, Moldavija, Slovačka i Srbija. Kamp je organizovan za potrebe trenažnih procesa i priprema za Evropsko prvenstvo koje će se održati od 16.04-28.04. u Beogradu.

“Zahvaljujući podršci direktora Zavoda za sport i medicinu sporta RS Milana Savića boks se vraća u uslove koji su neophodni za vrhunske rezultate. Zahvaljući ovakvim ljudima ponovo imamo uslove da treniramo onako kako treniraju evropske i svetske reprezentacije i nadamo se da ćemo to rezultatima i da vratimo“, predsednik Bokserskog Saveza Srbije, Nenad Borovčanin.

Još od osnivanja Zavoda za sport i medicinu sporta RS 1956. godine, kroz trenažne faze u Domu sportova kalila su se najveća imena jugoslovenskog i srpskog boksa, nekadašnji svetski i evropski šampioni od Mate Parlova, Mirka Puzovića, Dragomira Vujkovića, braće Slobodana i Tadije Kačar do Bratislava Ristića.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru