Боксерски камп у Дому спортова у Кошутњаку

У Дому спротова Првог Националног тренинг центра обављене су припреме просторија за реализацију кампа Боксерског савеза Србије који стартује данас, а завршава се 14.04. Државе учеснице су: Хрватска, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Македонија, Литванија, Молдавија, Словачка и Србија. Камп је организован за потребе тренажних процеса и припрема за Европско првенство које ће се одржати од 16.04-28.04. у Београду.

“Захваљујући подршци директора Завода за спорт и медицину спорта РС Милана Савића бокс се враћа у услове који су неопходни за врхунске резултате. Захваљући оваквим људима поново имамо услове да тренирамо онако како тренирају европске и светске репрезентације и надамо се да ћемо то резултатима и да вратимо“, председник Боксерског Савеза Србије, Ненад Боровчанин.

Још од оснивања Завода за спорт и медицину спорта РС 1956. године, кроз тренажне фазе у Дому спортова калила су се највећа имена југословенског и српског бокса, некадашњи светски и европски шампиони од Мате Парлова, Мирка Пузовића, Драгомира Вујковића, браће Слободана и Тадије Качар до Братислава Ристића.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру