БЕЗ ЧЕКАЊА У РЕДОВИМА ЗА БАЗЕНЕ НА КОШУТЊАКУ

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије уводи иновативну онлајн куповину карата.

Током предстојеће летње купалишне сезоне, посетиоци Отвореног пливалишта Кошутњак имаће прилику да улазнице купе онлајн, путем сајта tickets.rs и тако избегну чекање у реду за куповину карата на улазу овог пливалишта. Отворени базени на Кошутњаку и Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије, једини пружајумогућност интернет куповине улазница, и то са намером да својим посетиоцима пруже највиши квалитет услуге и задовољства, а улазак на базен учини бржим.

Интернет сајт tickets.rs путем ког ће улазнице бити доступан прегледан је и једноставан за коришћење, па ће грађани у само пар кликова моћи да набаве жељену карту. На самом улазу на Отворено пливалиште Кошутњак биће омогућена и нова електронска контрола улазница, неопходна за проверу валидности онлајн купљених карата.

Посетиоци ће и даље имати могућност куповине карата на шалтеру при доласку на пливалиште, што значи да ће имати избора, уколико не желе или немају могућност онлајн плаћања.

Почетак летње купалишне сезоне 2024. године очекује се већ у недељу, 7. јула, када ће пливалиште на Кошутњаку бити отворено за све посетиоце жељне активног одмора и освежења.

ДОБРОДОШЛИ!

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру