18 septembra, 2023

Day

U Zavodu za sport i medicinu sporta RS, redovne i kompletne sportsko – medicinske preglede obavio je naš proslavljeni košarkaš Boban Marjanović. Prekontrolisane su mu zdravstvene sposobnosti, obavljene kontrole utreniranosti i utvrđen nivo sportske forme radi obavljanja sportskih aktivnosti i učestvovanja na sportskim takmičenjima.Boban Marjanović (1988.), reprezentativac Srbije u košarci je i igrač Hjuston Roketsa,...
Opširnije
Basketaši Srbije osvojili su prestižni “Red Bull Half Court“ turnir, pošto su u finalu savladali Poljsku posle produžetka 11:10.
Opširnije
Košarkaška reprezentacija Srbije popela se za jedno mesto i na objavljenoj rang-listi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) zauzima peto mesto. Srbija je osvojila srebrnu medalju na nedavno završenom Svetskom prvenstvu na Filipinima, u Japanu i Indoneziji, što joj je donelo petu poziciju na listi sa 755,6 bodova.
Opširnije
Futsal reprezentacija Srbije pobedila je u gostima Poljsku 2:1, u meču prvog kola Grupe B četvrte faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. U narednom kolu Srbija će 20. septembra u Smederevu dočekati Belgiju.
Opširnije
Srpska atletičarka Ivana Vuleta pobednica je finala Dijamantske lige u američkom gradu Judžinu u skoku u dalj, pošto je skokom 6,85 metara u poslednjoj seriji stigla do titule šampiona ovog takmičenja. Vuleta je pre tri nedelje postala svetska šampionka u Budimpešti, te je još jednom pokazala da se nalazi u izvrsnoj formi.Srpska atletičarka Angelina Topić...
Opširnije