Школица пливања у Дому спортова Националног тренинг центра

Учесници комерцијалне школе пливања пролазе кроз различите вежбе у циљу овладавања основним елементима и покретима приликом савладавања различитих пливачких техника. Програм школе пливања се реализује три пута недељно у преподневним и послеподневним терминима у присуству педагога физичке културе.

Сарадници одељења за физичко васпитање и рекреацију Завода за спорт и медицину спорта РС, реализују спортско – рекреативни програм “Школа пливања“. Часови пливања се реализују 3 пута недељно у затвореном базену у Дому спортова, понедељком, средом и петком од 9-10 и 15-16 часова. Месечна пропусница за школу пливања износи 3000 динара. За двоје деце из исте породице цена услуге ће бити 20% нижа, док за треће дете улазница ће бити бесплатна. Сви заинтересовани могу да се пријаве на благајни Дома спортова или на 066 6410 823; 066 6410 723.

Пливање је активност у којем учествује цело тело, где се активирају сви мишићи, било да то радите технички исправно или не. Пливање је један од најбољих кардиоваскуларних тренинга за било кога. Док непрестано користите скоро сваки мишић, како бисте прешли с једног краја базена на други, аеробни рад помаже да се ојача и сам срчани мишић, што га чини много ефикаснијим. Пливање позитивно утиче на многе аспекте живота, укључујући физичке, менталне и емоционалне добробити. Превише је разлога да се бавите пливањем.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру