Školica plivanja u Domu sportova Nacionalnog trening centra

Učesnici komercijalne škole plivanja prolaze kroz različite vežbe u cilju ovladavanja osnovnim elementima i pokretima prilikom savladavanja različitih plivačkih tehnika. Program škole plivanja se realizuje tri puta nedeljno u prepodnevnim i poslepodnevnim terminima u prisustvu pedagoga fizičke kulture.

Saradnici odeljenja za fizičko vaspitanje i rekreaciju Zavoda za sport i medicinu sporta RS, realizuju sportsko – rekreativni program “Škola plivanja“. Časovi plivanja se realizuju 3 puta nedeljno u zatvorenom bazenu u Domu sportova, ponedeljkom, sredom i petkom od 9-10 i 15-16 časova. Mesečna propusnica za školu plivanja iznosi 3000 dinara. Za dvoje dece iz iste porodice cena usluge će biti 20% niža, dok za treće dete ulaznica će biti besplatna. Svi zainteresovani mogu da se prijave na blagajni Doma sportova ili na 066 6410 823; 066 6410 723.

Plivanje je aktivnost u kojem učestvuje celo telo, gde se aktiviraju svi mišići, bilo da to radite tehnički ispravno ili ne. Plivanje je jedan od najboljih kardiovaskularnih treninga za bilo koga. Dok neprestano koristite skoro svaki mišić, kako biste prešli s jednog kraja bazena na drugi, aerobni rad pomaže da se ojača i sam srčani mišić, što ga čini mnogo efikasnijim. Plivanje pozitivno utiče na mnoge aspekte života, uključujući fizičke, mentalne i emocionalne dobrobiti. Previše je razloga da se bavite plivanjem.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru