Релаксација и рекреација на спортским теренима у Кошутњаку

Завод за спорт и медицину спорта РС са својим Националним тренинг центром тежи прогресивним променама, месту где се грађани, као и деца, друже, тренирају па због тога и настојимо да се крећемо у складу са временом. Нешто најзначајније што смо изградили је свакако Мултифункционална дворана чије се отварање ускоро очекује. Овај инфраструктурни пројекат националног значаја, је изграђен у складу са свим еколошким стандардима.

Национални тренинг центар је седиште за развој многих рекреативних програма и спортских школа. Сви објекти су прилагођени особама са инвалидитетом и особама са потребама. Слепим, слабовидим и глувим особама се препоручује долазак.

Служба Завода за спорт и медицину спорта РС за одржавање зелених површина и отворених спортских терена води бригу о овом великом комплексу.

Рекреативно бављење спортом обезбеђује здравствени бенефит и запамтите да се и најмањи труд исплати. Све у свему, физички активни људи су у бољој могућности да управљају дугорочним ефектима стреса без опасности по здравље.

Спортски терени Завода за спорт и медицину спорта РС, место за свачији ужитак.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру