Relaksacija i rekreacija na sportskim terenima u Košutnjaku

Zavod za sport i medicinu sporta RS sa svojim Nacionalnim trening centrom teži progresivnim promenama, mestu gde se građani, kao i deca, druže, treniraju pa zbog toga i nastojimo da se krećemo u skladu sa vremenom. Nešto najznačajnije što smo izgradili je svakako Multifunkcionalna dvorana čije se otvaranje uskoro očekuje. Ovaj infrastrukturni projekat nacionalnog značaja, je izgrađen u skladu sa svim ekološkim standardima.

Nacionalni trening centar je sedište za razvoj mnogih rekreativnih programa i sportskih škola. Svi objekti su prilagođeni osobama sa invaliditetom i osobama sa potrebama. Slepim, slabovidim i gluvim osobama se preporučuje dolazak.

Služba Zavoda za sport i medicinu sporta RS za održavanje zelenih površina i otvorenih sportskih terena vodi brigu o ovom velikom kompleksu.

Rekreativno bavljenje sportom obezbeđuje zdravstveni benefit i zapamtite da se i najmanji trud isplati. Sve u svemu, fizički aktivni ljudi su u boljoj mogućnosti da upravljaju dugoročnim efektima stresa bez opasnosti po zdravlje.

Sportski tereni Zavoda za sport i medicinu sporta RS, mesto za svačiji užitak.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru