Олимпијска шампионка у Заводу за спорт и медицину спорта РС

Након великог успеха на Олимпијским играма, Милица Мандић, наставља да води бригу о свом здрављу, па као и претходних година обавила је све неопходне спортско медицинске контроле и моторичка тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта РС.

Провера здравственог статуса и утренираности спортиста у циљу унапређења спорта је једна од најзначајнијих делатности Завода за спорт и медицину спорта РС. Наше услуге и комплекс објеката су зона врхунског спорта која задовољава међународне стандарде. Наша обавеза, као врхунске институције, је и стручно – саветодавна помоћ, усавршавање спортских стручњака у области спорта, активна међународна сарадња, унапређење развоја спорта, изградња и ширење капацитета спортских објеката, све у интересу спорта и спортских талената.

Милица Мандић је српска репрезентативка у теквондоу и чланица теквондо клуба Галеб. Двострука је олимпијска шампионка у категорији преко 67 kg, на играма 2012. и 2020. (одржаним 2021.) године. Освајачица је многих европских и светских одличја. Добитница је и многих признања.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру