Olimpijska šampionka u Zavodu za sport i medicinu sporta RS

Nakon velikog uspeha na Olimpijskim igrama, Milica Mandić, nastavlja da vodi brigu o svom zdravlju, pa kao i prethodnih godina obavila je sve neophodne sportsko medicinske kontrole i motorička testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta RS.

Provera zdravstvenog statusa i utreniranosti sportista u cilju unapređenja sporta je jedna od najznačajnijih delatnosti Zavoda za sport i medicinu sporta RS. Naše usluge i kompleks objekata su zona vrhunskog sporta koja zadovoljava međunarodne standarde. Naša obaveza, kao vrhunske institucije, je i stručno – savetodavna pomoć, usavršavanje sportskih stručnjaka u oblasti sporta, aktivna međunarodna saradnja, unapređenje razvoja sporta, izgradnja i širenje kapaciteta sportskih objekata, sve u interesu sporta i sportskih talenata.

Milica Mandić je srpska reprezentativka u tekvondou i članica tekvondo kluba Galeb. Dvostruka je olimpijska šampionka u kategoriji preko 67 kg, na igrama 2012. i 2020. (održanim 2021.) godine. Osvajačica je mnogih evropskih i svetskih odličja. Dobitnica je i mnogih priznanja.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru