Нова базен хала као подршка спортистима и рекреативцима током хладнијих дана

Олимпијски базен на пливалишту Кошутњак доступан је корисницима током целе године, будући да се након летње сезоне наткрива и ставља у функцију за развој водених спортова националних селекција и у службу рекреације. Радно време је од 7 до 19 часова за грађанство, а цена улазнице је прилагођена према категорији корисника. Управа Завода за спорт и медицину спорта РС тако проширује круг својих корисника, будући да осим врхунских спортиста и других рекреативаца даје снажан подстицај за развој психофизичких способности деце од најмлађег узраста.

Сарадња, стручна помоћ, као и инфраструктурна понуда коју је Завод одувек пружао на пољу дијагностике, медицине спорта и спортске психологије, у својим објектима али и на терену је као резултат одувек имала сјајне резултате наших спортиста на великим међународним такмичењима.

“Стално промовишемо обрасце и стилове здравог живота, а наша установа осмишљено подстиче младе да се баве спортом, али и помаже врхунским спортистима да остваре своје најбоље учинке пружањем комплетних услуга превентивних и специјалистичких прегледа, дијагностике и спортске психологије. Ако је судити по резултатима које су српски спортисти постигли у 2021. години, на многобројним међународним такмичењима, Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије и те како суделује у томе. У нашој земљи се рађају и расту шампиони, а Завод је значајна карика која им помаже да стално напредују и постижу све боље резултате. Својим радом и преданошћу подстичемо грађане да буду здрави, а спортистима надограђујемо кућу која води рачуна о њиховом здравственом статусу. Као један од носећих стубова спортске културе, наша кућа промовише здрав начин живота кроз физичку активност и здраву исхрану, пружа стручне подршке организацијама у спорту, а кроз стручне анализе и истраживања припрема валидне информације од значаја за доношење одлука у области спорта на нивоу Државе“, истиче директор Завода за спорт и медицину спорта РС господин Горан Бојовић.

Захваљујемо се корисницима на поверењу и сарадњи и молимо Вас да се придржавате правила понашања и прописаних мера у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру