Летњи базени у Кошутњаку отварају своје капије за посетиоце

Поштовани посетиоци, пливалиште Завода за спорт и медицину спорта РС у Кошутњаку почиње са радом у петак 23.06.

Персонализовану картицу, бесплатну пропусницу за базен, грађани могу добити у било којој општини, невезано од места становања. Уз пропусницу, приликом уласка на базен, потребно је приложити важећу личну карту са пребивалиштем у Београду, а за децу здравствену картицу.

Улазак на пливалиште Завода за спорт и медицину спорта РС уз персонализовану картицу је од 12 часова сваког дана уз могућност коришћења картице једном дневно. Коришћење базена је доступно и од 10 часова уз купљену регуларну карту.

“Уважени суграђани, Отворено пливалиште Завода за спорт и медицину спорта РС спремно Вас дочекује. Својим изгледом, локацијом и многим другим погодностима, предњачи у односу на друге комплексе овога типа у граду и држави и једна је од омиљених дестинација грађана током летњих дана. Својим капацитетом и пријатним амбијентом у природи привлачи многе. У току лета у понуди ће бити разноврсна угоститељска понуда као и савремени пратећи садржаји, чиме је остварен пун комфор за боравак породица са малом децом, омладине и старијих лица. И током летњих дана настојимо да грађане, посебно наше најмлађе, усмеримо ка физичкој активности која је најбитнији фактор здравља. Желим Вам угодно лето на нашим отвореним базенима“, директор Завода за спорт и медицину спорта РС господин Милан Савић.

Моле се сви посетиоци пливалишта да се придржавају прописаних мера безбедности, као и правила понашања.

У радно време пливалишта дежура медицинска служба Завода за спорт и медицину спорта РС, као и службено лице МУП-а Чукарице.

Радно време базена је од 10 до 19 сати сваког дана.

Видео

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру