Честитка министра Удовичића

Поштоване колеге,
Драги људи,

Имам једну молбу за све вас који сте данашњи дан отпочели у канцеларијама Министарства омладине и спорта, Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије и Антидопинг агенције Републике Србије – одвојите бар 15 минута и уживајте поносни што сте баш ви они који сте учествовали у стварању историјских резултата српског спорта!

Честитам вам и као колега и као човек, свакоме појединачно и свима заједно, што сте у година препуним свега истрајали и што сте успели да створите систем који је померио границе, оборио рекорде и који јесте понос ове земље!

Свако на свој начин, у мери и са смислом који свако за себе препознаје понаособ, помогао је да данас и сопствене границе које смо поставили 2016. године буду још даље и да се од сада са тим убудуће мери успех.

И да, све урађено са наше стране неретко је део подразумевања не повод за ма шта више од тога, али то и није важно јер нико никада не може да нам узме осећај који ћемо имати на дочеку у маси и то што ми знамо да смо били део те историјске приче, огромне и посебне и успешније од свих до сада!

Као неко ко је живот посветио освајању медаља за нашу Србију, коме спорт није циљ већ смисао трајања, данас као први међу једнакима у нашем министарству, неретко “презахтеван“ у многим сатима рада и инсистирања и тражења и враћања до перфекционализма (оставићу себи ласкање тим уместо других термина), моја лична привилегија је да будем део овог рекордног стварања у систему спорта Србије, са свима вама, и на томе вам најискреније захваљујем!

ЧЕСТИТАМ РЕКОРДАН БРОЈ ОСВОЈЕНИХ МЕДАЉА НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА ВАМА КОЈИ СТЕ ИХ СВАКОГ ДАНА, ГОДИНАМА, СТВАРАЛИ, СВАКО НА СВОЈ НАЧИН, АЛИ НЕОПХОДАН ЗА УСПЕХ И ВИДЉИВ У ОЧИМА ОНИХ У ЧИЈЕМ ПОГЛЕДУ ВАМ ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ ОГЛЕДАЛО ВАШЕГ ЛИКА И ВАШИХ ДЕЛА!!!

ИДЕМОООО ДАЉЕ!!!

Ваш,
Вања Удовичић
министар

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру