Čestitka ministra Udovičića

Poštovane kolege,
Dragi ljudi,

Imam jednu molbu za sve vas koji ste današnji dan otpočeli u kancelarijama Ministarstva omladine i sporta, Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije i Antidoping agencije Republike Srbije – odvojite bar 15 minuta i uživajte ponosni što ste baš vi oni koji ste učestvovali u stvaranju istorijskih rezultata srpskog sporta!

Čestitam vam i kao kolega i kao čovek, svakome pojedinačno i svima zajedno, što ste u godina prepunim svega istrajali i što ste uspeli da stvorite sistem koji je pomerio granice, oborio rekorde i koji jeste ponos ove zemlje!

Svako na svoj način, u meri i sa smislom koji svako za sebe prepoznaje ponaosob, pomogao je da danas i sopstvene granice koje smo postavili 2016. godine budu još dalje i da se od sada sa tim ubuduće meri uspeh.

I da, sve urađeno sa naše strane neretko je deo podrazumevanja ne povod za ma šta više od toga, ali to i nije važno jer niko nikada ne može da nam uzme osećaj koji ćemo imati na dočeku u masi i to što mi znamo da smo bili deo te istorijske priče, ogromne i posebne i uspešnije od svih do sada!

Kao neko ko je život posvetio osvajanju medalja za našu Srbiju, kome sport nije cilj već smisao trajanja, danas kao prvi među jednakima u našem ministarstvu, neretko “prezahtevan“ u mnogim satima rada i insistiranja i traženja i vraćanja do perfekcionalizma (ostaviću sebi laskanje tim umesto drugih termina), moja lična privilegija je da budem deo ovog rekordnog stvaranja u sistemu sporta Srbije, sa svima vama, i na tome vam najiskrenije zahvaljujem!

ČESTITAM REKORDAN BROJ OSVOJENIH MEDALJA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA VAMA KOJI STE IH SVAKOG DANA, GODINAMA, STVARALI, SVAKO NA SVOJ NAČIN, ALI NEOPHODAN ZA USPEH I VIDLJIV U OČIMA ONIH U ČIJEM POGLEDU VAM JE NAJVAŽNIJE OGLEDALO VAŠEG LIKA I VAŠIH DELA!!!

IDEMOOOO DALJE!!!

Vaš,
Vanja Udovičić
ministar

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru