21 avgusta, 2023

Day

Redovna godišnja medicinska i motorička testiranja danas su u Zavodu za sport i medicinu sporta RS obavili košarkaši Partizana: Danilo Anđušić, Balša Koprivica, Đorđije Jovanović, Tristan Vukčević, Savo Drezgić, Uroš Trifunović i Alen Smailagić.Košarkaši  Partizana su u sklopu redovnih godišnjih testiranja radili sportsko – medicinske preglede, kao i testiranja na izokinetičkom dinamometru.Sportsko – medicinski pregled...
Opširnije
Novak Đoković je u finalu Sinsinatija savladao prvog tenisera sveta Karlosa Alkaraza posle velikog preokreta sa 2:1 (5:7, 7:6 (9:7), 7:6 (7:4). Ovo je Novakov treći trofej u Sinsinatiju, ukupno 39. trofej na turnirima iz masters serije 1000.Čestitamo mu!
Opširnije
Leteća Ivana Vuleta krunisana je kao prvakinja Sveta u skoku u dalj sa najboljim rezultatom sezone. Najbolja srpska atletičarka osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, skokom od 7,14 metara, koji je ostvarila u petoj seriji. Ovaj rezultat je ujedno i Državni rekord u ovoj disciplini.Čestitamo joj!
Opširnije