Uređaji za revitalizaciju tela

Lekar specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i viši fizioterapeut primenjuju procedure elektroterapije, magnetoterapije, laseroterapije i ultrazvučne terapije. Prostor za rad je opremljen najsavremenijom aparaturom i salom za kineziterapiju.

Zavod za sport i medicinu sporta RS je nabavio najsavremeniji aparat Indiba Activ CT 9. Funkcioniše po principu radiotalasne frekvence, koja radi na 448 kHz. Terapija ovim aparatom ubrzava metabolizam ćelija, samim tim je nivo kiseonika veći što dovodi do brže regeneracije, smanjenje bola i bolje pokretljivosti. Može da se koristi i u estetske svrhe u vidu smanjenja obima, eliminisanje celulita i zatezanje kože – face lifting. Kontraindikacije su žene u trudnoći, tromboza i pacemaker. Indiba je indikovana za sve sportske povrede, traume, u neurologiji, pa se kao takva u Evropi koristi i u ginekologiji i urologiji.

Posedujemo i uređej za kombinovanu terapiju COMBIMED 4000 italijanske marke MEDISPORT. Pomenuti aparat daje mogućnost kombinovane terapije koristeći mogućnost primene elektro, magneto i laser kombinacije u tretiranju sportskih povreda.

Usluge su namenjene sportistima, rekreativcima i građanstvu.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru