Теретана Националног тренинг центра

Теретана у склопу Првог Националног тренинг центра, у Дому спортова, доступна је на коришћење националним селекцијама, спортистима и рекреативцима у току целе радне недеље. Наша теретана је опремљена најсавременијим справама за успешан тренинг и нуди могућност и опције за свачије потребе и џеп. Било да Вам више одговара да сами и индивидуално вежбате користећи помагала доступна у теретани, да радите са личним тренером остаје на Вама да одлучите и видите шта је најбоље за Ваше циљеве.

Поред теретане, у Дому спортова је и базен као и сауна која у комбинацији са базеном постиже одличне резултате како на психо – физичком пољу корисника тако и на кардио – васкуларном.

За почетнике и рекреативно бављење спортом ту је Трим стаза ЗСМСРС са справама и упутством за израду лаганих вежби, као и мини теретана на отвореном. Унутар стазе се налазе кошаркашки, тениски, рукометни и одбојкашки терени и огромна ливада са клупама и столовима. Цела стаза је углавном у хладу храстова са тартан подлогом која је еластична и има висок степен амотризације.

Одлична кондиција, јачање мишића, срца, удисање кисеоника, јачање духа и тела су главни разлози зашто наши грађани посећују и користе капацитете Првог Националног тренинг центра, чиме одржавају висок степен физичких способности, који је неопходан за очување квалитетног начина живота.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру