Понуде и програми Националног тренинг центра Завода за спорт и медицину спорта РС

Национални тренинг центар као комплекс различитих спортских објеката, заузима површину од преко 40 хектара. Многи спортски терени на отвореном се могу користити бесплатно, док се коришћење других наплаћује. Структура нашег спортског центра омогућава одвијање бројних садржаја организоване или индивидуалне рекреације за различите групе корисника као и реализацију спортских кампова, такмичења, манифестација. У склопу Националног центра је и издвојено одељење у општини Кладово, Омладинско Спортски камп Караташ.

У Дому спортова I Националног тренинг центра ЗСМСРС, у понуди је и услуга Кабинета за превентивно – корективну гимнастику. Код предшколске и школске деце у циљу превенције и отклањања лошег држања тела (кичме, груди) и стопала најчешће се примењује корективна гимнастика. Укључивањем у програм деца добијају бесплатан преглед постуралног статуса најсавременијим системом 3D камерама.

У току је и спортско – рекреативни програм “Школа пливања“. Часови пливања се реализују 3 пута недељно у затвореном базену у Дому спортова. Понедељком, средом и петком од 9-10 и 15-16 часова. “Школица пливања“ ће бити још сутра, 15.09. након чега следи реконструкција затвореног базена.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру