Počeo je Sajam sporta

Danas je na Adi Ciganliji otvoren 11. Međunarodni sajam sporta. Ovu značajnu sportsku manifestaciju otvorio je ministar omladine i sporta RS Vanja Udovičić uputivši prisutnima dobrodošlicu. Sajam sporta je izrastao u sportski brend i mesto gde zainteresovani mogu da se upoznaju sa različitim sportskim veštinama i najznačajnijim rezultatima srpskog sporta.

Predstavnici Zavoda za sport i medicinu sporta RS su prisutnima i zainteresovanima prezentovali važnost naše ustanove koja prati zdravstvena stanja naših sportista i utreniranost istih. Naša naučno – istraživačka ustanova ukazuje na veliki značaj preventivnog testiranja, kontrole i praćenja zdravlja.

“Hvala svima što ste se odazvali i podržali ovu sportsku manifestaciju. Kao i do sada, i ubuduće ćemo praktikovati da se mladi edukuju i tako još više integrišu u sistem sporta. Podstičemo rekreaciju i druge programe osmišljene da se očuva zdravlje, unapredi fizička sposobnost dece i mladih i podigne kvalitet života naših sugrađana. Pozivamo Vas da nas posetite i uverite se u važnost naše ustanove koja je jedna od ključnih činilaca zdravog života“.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru