Пливалиште ЗСМСРС у Кошутњаку отпочиње купалишну сезону

Отворено пливалиште Завода за спорт и медицину спорта РС почиње да ради од среде, 23.06. Дневно купање одвијаће се свакодневно од 10 до 19 часова. Наши ђаци основних и средњих школа средом уз ђачку књижицу ће имати слободан улаз. Као и ранијих година, у време рада пливалишта, МУП Чукарице и лекари Завода за спорт и медицину спорта РС обављаће редовна дежурства у згради за спортисте.

Радићемо уз примену сета превентивних мера које су препоручиле надлежне институције у циљу заштите здравља и спречавања ширења Ковид 19. Све док држимо потребну дистанцу, одлазак на базен је прилично безбедан. Вода није опасна, јер ту је хлор који корона не воли. За сада нема доказа да се овај вирус преноси и шири кроз воду у базенима. Зато је кључно држати физичку дистанцу. Обратите пажњу на гужве на улазу, у јавним тоалетима и свлачионицама. Поштујте мере.

Отворено пливалиште Кошутњак Завода за спорт и медицину спорта РС је најлепши спортски комплекс овог типа у Србији. Садржи пет базена – рекреативни, школски, базен за бебе (популарна “Детелина“), скакачки и олимпијски. Својим изгледом, локацијом и многим другим погодностима, предњачи у односу на друге комплексе овога типа у граду и држави.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру