Отворен Сајам спорта

Данас је на Ади Циганлији отворен 12. Међународни сајам спорта. Ову значајну спортску манифестацију отворио је министар омладине и спорта РС г-дин Зоран Гајић упутивши присутнима добродошлицу. Поред многобројних, присуствовала је и министар здравља г-ђа проф. др Даница Грујичић.

Сајам спорта је израстао у спортски бренд и место где заинтересовани могу да се упознају са различитим спортским вештинама и најзначајнијим резултатима српског спорта.

Представници Завода за спорт и медицину спорта РС су присутнима и заинтересованима презентовали важност наше установе која прати здравствена стања наших спортиста и утренираност истих. Наша научно – истраживачка установа указује на велики значај превентивног тестирања, контроле и праћења здравља.

“Хвала свима што сте се одазвали и подржали ову спортску манифестацију. Као и до сада, и убудуће ћемо практиковати да се млади едукују и тако још више интегришу у систем спорта. Подстичемо рекреацију и друге програме осмишљене да се очува здравље, унапреди физичка способност деце и младих и подигне квалитет живота наших суграђана. Позивамо Вас да нас посетите и уверите се у важност наше установе која је једна од кључних чинилаца здравог живота“, директор Завода за спорт и медицину спорта РС г-дин Милан Савић.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру