Odlikovanja povodom Dana primirja

Predsednik Republike Srbije gospodin Aleksandar Vučić je, povodom Dana primirja u Velikom ratu, dodelio odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama koji su se istakli tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti Covid-19, kao i pojedincima koji su spašavajući tuđe živote rizikovali svoje. Predsednik Srbije g. Vučić tim povodom je poručio da su oni svojim radom, čašću i odgovornošću zaslužili da postanu primer svima nama.
Imena svih dobitnika pročitana su u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, među kojima je i direktor Zavoda za sport i medicinu sporta RS gospodin Goran Bojović.

“Veliko hvala predsedniku države, gospodinu Aleksandru Vučiću. Zahvaljujem se svima koji su bezrezervno učestvovali, a to rade i dalje, u odbrani ljudskih života. Sopstvenom odgovornošću i čašću pokazujemo solidarnost i obzirnost prema našim sugrađanima. Angažmanom i zalaganjem šaljemo jasnu poruku celokupnoj naciji da ćemo uložiti maksimum radi daljeg suzbijanja pandemije a nakon toga i negativnih efekata koji nas očekuju“, izjavljuje direktor Zavoda za sport i medicinu sporta RS gospodin Goran Bojović.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru