Idealno mesto za smeštaj sportista u samom srcu Košutnjaka

Hotel Trim

Hotel Trim Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Sr­bije se nalazi u najlepšem delu Beograda, uređenoj park­šumi Košutnjaku. Objekat je udaljen 6 kilometara od centra Beograda i 26km od aerodroma Nikola Tesla.

Hotel Trim omogućava smeštaj sportistima svih kategorija, rekreativcima, i drugim zainteresovanim licima, koja žele miran odmor u prirodi.

Recepcija: 011 3541 211

                         011 3540 670

Objekat raspolaže sa 12 jednokrevetnih, 11 dvokrevetnih soba i jednim apartmanom u glavnoj zgradi i 4 jednokrevetne, 3 dvokrevetne i 3 trokrevetne sobe u depandansu. Sve sobe su opremljene telefonom, televizorima, kupatilima sa tuš kabinama i posebno izrađenim krevetima čija je dužina 2,1 m, a obezbeđen je i besplatan bežični pristup internetu (Wi Fi).

Hotel poseduje restoran sa 80 mesta i letnju baštu sa 110 mesta, a za roditelje koji povedu svoje mališane specijalno izgrađen prostor za igru. Restoran odlikuju izuzetna usluga, raznovrsna ponuda hrane sa mogućnošću brzog ijednostavnog prilagođavanja potrebama gostiju, posebno sportista, čija ishrana mora bi­ti prilagođena zahtevima sporta i specifičnosti trenažnog procesa.

U okviru Hotela je i konferencijska sala sa oko 40 mesta pogodna za razne vrste skupova. Sala je klimatizovana, opremljena video projektorom i drugim neophodnim inventarom. U ponudi za sve seminare, obuke i sastanke su i ketering servisi.

Hotel poseduje parking sa 40 mesta.

Kao deo kompleksa Zavoda, hotel Trim je okružen sportskim objektima. Zainteresovani sportisti i rekreativci mogu da treniraju u Domu sportova (multifunkcionalna dvorana, sala za borilačke sportove, teretana, multifunkcionalna sala, 25 m bazen), na Atletskom stadionu i drugim otvorenim terenima (odbojkaški, košarkaški, za mali fudbal, boćanje, mini golf, bazeni).

Galerija

Gde se nalazi hotel Trim?

Izaberite pismo

Izaberite jezik

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru

Najnovije vesti