Хотел “Трим“ Завода за спорт и медицину спорта РС

Хотел “Трим“ функционално је повезан са читавим спортским комплексом Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, због чега је погодан за кондиционе припреме спортиста. Смештајни објекат се налази у Кошутњаку и егзистира као спортски хотел отвореног типа са капацитетом за 56 гостију у оквиру две смештајне јединице. У понуди хотела су једнокреветне и двокреветне собе, апартман, сала за теоретску наставу, ресторан и летња башта за 120 гостију. Хотел има сопствени паркинг са 40 места. Уз хотел, посетиоцима је на располагању кафе “Трим“ који у свом склопу поседује тениске терене. Редовном модернизацијом тениских терена, као и скорашњом реконструкцијом гледалишта, подижемо значај и ниво наших угоститељских услуга. Управа хотела послује и по комерцијалним принципима, а опремљеност кухињског блока и стручност лица је на високом нивоу, што омогућава припремање хране према индивидуалним потребама корисника. Собе, које су недавно такође реновиране, пријатно су уређене и опремљене, као и остале просторије. Хотел као такав идеалан је, како за спортисте, тако и за пословне госте којима је на располагању и сала за конференције. Архитектура и уређеност простора комплекса хотела, који послује у оквиру Националног тренинг центра Завода за спорт и медицину спорта РС, пружа сав неопходан комфор разним врстама гостију у току боравка. Хотел је прилагођен и за наше најмлађе. На располагању им је најсавременије игралиште за децу где могу уживати у разноврсним садржајима.

Комплекс хотелског смештаја Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије базно је профилисан за смештај спортиста, али послује и по комерцијалним принципима. У овом делу града, који је оаза Београда, следи додатно преуређење које ће поред грађанства, привући и стране спортисте, а наше задржати у земљи како би своје припреме и тренажне процесе спроводили код нас. Намера је да комплекс, како хотелски тако и комплетан Национални тренинг центар постане зона врхунског спорта због чега и објекти морају задовољити стандарде за међународна такмичења. Читав низ различитих спортских објеката, од којих су неки одлично уређени и реконструисани, док су поједини у фази изградње попут најсавременијег спортског објекта мултифункционалне дворане, стављени су у функцију спорта, како врхунским спортистима тако и широком кругу спортиста рекреативаца.

Визија Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије јесте друштво у коме је право на спорт право сваког појединца док је брига о врхунском спорту, али и општем положају спорта и физичке активности свих наших грађана обавеза наше установе.

Leave a Reply