Честитке за изузетне заслуге Заводу за спорт и медицину спорта РС

Председник Интернационалне федерације спортске медицине проф. др господин Фабио Пигози, упутио је честитке Заводу за спорт и медицину спорта РС и директору господину Горану Бојовићу на оствареним прошлогодишњим резултатима упркос пандемији која је погодила свет.

“Дозволите ми да изразим захвалност за Вашу непоколебљиву жељу, вољу и посвећеност током ангажмана у борби против Ковида – 19. Такође, велико хвала на лојалности спортској медицини и Интернационалној федерацији спортске медицине. До скорог виђења на Светском конгресу у Атини, срдачно Вас поздрављам“, проф. др господин Фабио Пигози.

Интернационална федерација спортске медицине (FIMS) је званична медицинска асоцијација која обухвата међународну заједницу спортских медицинских удружења и појединаца који промовишу развој спортске медицине и одговарајућег истраживања широм света.

Директор Ватерполо клуба Партизан, господин Никола Куљача, честита и захваљује се Заводу за спорт и медицину спорта РС и директору господину Горану Бојовићу на професионализму и правовременом реаговању у критичној ситуацији, спасивши живот једном младом ватерполисти.

“Због овог Вашег подухвата, чврстог сам става да ће се наша сарадња наставити и продубити. Велико Вам хвала“, директор ВК Партизан господин Никола Куљача.

Leave a Reply

Изаберите писмо

Контакт информације

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије

Кнеза Вишеслава 72
11030 Београд

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Пон – Пет: 07:30 – 15:30

Пратите нас

Преузмите брошуру