15 novembra, 2023

Day

Značaj korektivne gimnastike za pravilan razvoj deteta je od višestrukog značaja. Pre svega u prevenciji nastanka telesnih deformiteta, čiji je procenat kod dece predškolskog i školskog uzrasta, poslednjih godina u porastu, kako zbog nedovoljne fizičke aktivnosti, sedentarnog načina života, tako i zbog loših navika u držanju, a nekad i naglog rasta u periodu razvoja deteta.U...
Opširnije
Nemanja Majdov osvojio je tron Starog kontinenta u Monpeljeu, Francuska. Ovo mu je drugo zlatno odličje sa evropskih šampionata. Poseduje i jedno svetsko, a kao junior takođe ima dva zlatna odličja sa evropskih prvenstava.
Opširnije
FIBA je na društvenim mrežama podsetila na listu najboljih na SP u dalekometnoj paljbi. Bogdan Bogdanović nadmašio je sve i zauzeo mesto najboljeg šutera u istoriji Svetskih prvenstava. Sa 73 pogođena šuta van linije 6,75 pripada našem reprezentativcu, koji je sada član NBA kluba Atlanta. Nekada naši velikani Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Predrag Stojaković, a...
Opširnije
SP će biti održano od 29. novembra do 17. decembra u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj. Srbija će igrati u grupi E sa Danskom, Rumunijom i Čileom. Pre toga srpske rukometašice će učestvovati na turniru u Španiji od 24. do 26. novembra. Na turniru će igrati Srbija, Španija, Japan i Argentina.
Opširnije
Evropsko prvenstvo za juniore biće održano od 26. avgusta do sedmog septembra naredne godine u Srbiji i Grčkoj. Na EP će igrati 16 reprezentacija sa odbojkašima do 20 godina. Finalisti Evropskog prvenstva će izboriti plasman na Svetski šampionat u konkurenciji juniora, koji će biti odigrani 2025. godine.
Opširnije
Srbija večeras protiv Belgije u Luvenu ima proveru pred poslednju utakmicu u kvalifikacijama za EP. Utakmica počinje u 20.45. Posle Belgije, Srbija će 19. novembra igrati u Leskovcu protiv Bugarske, u odlučujućem meču za plasman Srbije na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.
Opširnije
Srpski streljački talenti su na učešću 27. turnira Olimpijske nade u Njitri osvojili 5 medalja. Do odličja je došla Ljiljana Cvetković, koja se okitila bronzom puškom, zatim je zlato u konkurenciji juniorki puškom osvojila Anja Knežević, Natalija Pavlović srebro puškom, Anđelija Stevanović bronzu puškom i Uroš Aleksić bronzu puškom. Čestitamo im.
Opširnije
SP biće održano od 5. do 17. februara naredne godine u Dohi. Vaterpolisti Srbije igraće protiv Japana, Sjedinjenih Američkih Država i evropske selekcije dva u grupi C na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Opširnije