27 septembra, 2023

Day

Naša ženska fudbalska reprezentacija ostvarila je i drugu pobedu u Ligi nacija, savladavši Grčku sa 4:0. Pre toga naše reprezentativke su pobedile Ukrajinu.Srbija 27. oktobra gostuje Poljskoj, 31. oktobra sledi revanš u Srbiji, 1. decembra Srbija odlazi u goste Grčkoj, 5. decembra devojke će biti domaćini Ukrajini.
Opširnije
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd nakon što je na kvalifikacionom turniru u Kini obezbedila plasman na Olimpijske igre. Srbija je u Ningbou na turniru A grupe kvalifikacija za OI osvojila drugo mesto iza Dominikanske Republike. Srbija i Dominikanska Republika su izborile plasman na Igre u Parizu naredne godine.
Opširnije
Kvalifikacioni turnir je na programu od 21. do 27. oktobra, a pored Srbije će učestvovati i najbolje juniorke Hrvatske, Španije, Farskih ostrva i Italije. Vrnjačka Banja dobila je domaćinstvo kvalifikacionog turnira za Svetsko juniorsko prvenstvo za rukometašice.Svetsko juniorsko prvenstvo za rukometašice održaće se 2024. godine u Severnoj Makedoniji.
Opširnije
Futsal reprezentacija Srbije odigrala je sa selekcijom Belgije 3:3 u meču drugog kola grupe B elit runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2024.U narednom kolu, koje je na programu 6. oktobra, igraće: Srbija – Ukrajina i Poljska – Belgija.SP će biti održano 2024. godine u Uzbekistanu.
Opširnije
“Padel Belgrade Open BMW Delta Motors“, okupio je najbolje igrače padela u našoj zemlji i učesnike iz inostranstva – na najvišem nivou takmičenja do sada održanom u Srbiji.Turnir se održava u tri kategorije – Master, Rekreativna i Miks. Nastupaju ekipe iz Francuske, Grčke, Italije i Hrvatske i dva tima iz Srbije.Kvalifikacioni turnir za Rekreativnu kategoriju...
Opširnije