9 februara, 2023

Day

Dom sportova je objekat sa najsavremenijim uslovima koji su stavljeni u funkciju sporta. Svakodnevno ga koriste profesionalni sportisti a dostupan je i širokom krugu rekreativaca. Tradicija Doma sportova je veoma duga, sa sadržajem za sve vrste aktivnosti. Jedno je od omiljenijih mesta u Nacionalnom trening centru Zavoda za sport i medicinu sporta RS gde građani...
Opširnije
U hali Doma sportova Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije održavaju se pripreme i trenažni procesi sportskih klubova i reprezentacija.Dom sportova Prvog nacionalnog trening centra Zavoda za sport i medicinu sporta RS je objekat koji poseduje najsavremenije uslove za širok spektar sportskih aktivnosti na prostoru od preko 5.000 m2.
Opširnije
U Domu sportova Nacionalnog trening centra Zavoda za sport i medicinu sporta RS, danas se održava školsko kik boks takmičenje – “Trofej Beograda“. Kapacitet i struktura Doma sportova omogućava odvijanje brojnih sadržaja organizovane ili individualne rekreacije za različite grupe korisnika. Sedište je za razvoj mnogih rekreativnih programa i sportskih škola.
Opširnije