Teretana Nacionalnog trening centra

Teretana u sklopu Prvog Nacionalnog trening centra, u Domu sportova, dostupna je na korišćenje nacionalnim selekcijama, sportistima i rekreativcima u toku cele radne nedelje. Naša teretana je opremljena najsavremenijim spravama za uspešan trening i nudi mogućnost i opcije za svačije potrebe i džep. Bilo da Vam više odgovara da sami i individualno vežbate koristeći pomagala dostupna u teretani, da radite sa ličnim trenerom ostaje na Vama da odlučite i vidite šta je najbolje za Vaše ciljeve.

Pored teretane, u Domu sportova je i bazen kao i sauna koja u kombinaciji sa bazenom postiže odlične rezultate kako na psiho – fizičkom polju korisnika tako i na kardio – vaskularnom.

Za početnike i rekreativno bavljenje sportom tu je Trim staza ZSMSRS sa spravama i uputstvom za izradu laganih vežbi, kao i mini teretana na otvorenom. Unutar staze se nalaze košarkaški, teniski, rukometni i odbojkaški tereni i ogromna livada sa klupama i stolovima. Cela staza je uglavnom u hladu hrastova sa tartan podlogom koja je elastična i ima visok stepen amotrizacije.

Odlična kondicija, jačanje mišića, srca, udisanje kiseonika, jačanje duha i tela su glavni razlozi zašto naši građani posećuju i koriste kapacitete Prvog Nacionalnog trening centra, čime održavaju visok stepen fizičkih sposobnosti, koji je neophodan za očuvanje kvalitetnog načina života.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru