6 oktobra, 2023

Day

Na Atletskom stadionu Zavoda za sport i medicinu sporta RS, 7. i 8. oktobra, biće održan šampionat na kome će Srbija biti domaćin streličarskog Evropskog Kupa Timova za 2023.U toku su pripreme za predstojeći šampionat.
Opširnije
Četvrte Zimske Olimpijske igre mladih održaće se u provinciji Gangvon u Republici Južnoj Koreji, koja je već bila domaćin Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu 2018. Ove prve Zimske Olimpijske igre mladih koje će se održati u Aziji će se nadovezati na nasleđe Olimpijskih igara i angažovati mlade još više kroz različite aktivnosti pre, tokom i...
Opširnije
Žensku reprezentaciju Srbije očekuju kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine. Tim predvodi selektor Uroš Bregar. Očekuju ih mečevi protiv Bugarske, Turske i Crne Gore. Naše rukometašice očekuje i Svetsko prvenstvo u decembru.
Opširnije
Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Finsku sa 3:0. Danas sledi duel sa Japanom. Utakmica počinje u 12:25 časova.
Opširnije
Futsal reprezentacija Srbije danas igra u Vranju protiv Ukrajine, možda i najvažniji meč na putu do plasmana na Prvenstvo sveta u Uzbekistanu. Utakmica počinje u 18 časova.Srbija se posle dva kola elit runde kvalifikacija nalazi na čelu grupe, ispred najvećih rivala, selekcija Ukrajine i Poljske.
Opširnije
Sedmorica rvača Srbije nalazi se među deset najboljih na planeti, objavila je Svetska rvačka federacija. Na prvom mestu je Stevan Mićić.
Opširnije