Ponude i programi Nacionalnog trening centra Zavoda za sport i medicinu sporta RS

Nacionalni trening centar kao kompleks različitih sportskih objekata, zauzima površinu od preko 40 hektara. Mnogi sportski tereni na otvorenom se mogu koristiti besplatno, dok se korišćenje drugih naplaćuje. Struktura našeg sportskog centra omogućava odvijanje brojnih sadržaja organizovane ili individualne rekreacije za različite grupe korisnika kao i realizaciju sportskih kampova, takmičenja, manifestacija. U sklopu Nacionalnog centra je i izdvojeno odeljenje u opštini Kladovo, Omladinsko Sportski kamp Karataš.

U Domu sportova I Nacionalnog trening centra ZSMSRS, u ponudi je i usluga Kabineta za preventivno – korektivnu gimnastiku. Kod predškolske i školske dece u cilju prevencije i otklanjanja lošeg držanja tela (kičme, grudi) i stopala najčešće se primenjuje korektivna gimnastika. Uključivanjem u program deca dobijaju besplatan pregled posturalnog statusa najsavremenijim sistemom 3D kamerama.

U toku je i sportsko – rekreativni program “Škola plivanja“. Časovi plivanja se realizuju 3 puta nedeljno u zatvorenom bazenu u Domu sportova. Ponedeljkom, sredom i petkom od 9-10 i 15-16 časova. Mesečna propusnica za školu plivanja iznosi 3000 dinara. Za dvoje dece iz iste porodice cena usluge će biti 20% niža, dok za treće dete ulaznica će biti besplatna. Svi zainteresovani mogu da se prijave na blagajni Doma sportova ili na 066 6410 823 ; 066 6410 723.

Leave a Reply

Izaberite pismo

Kontakt informacije

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Kneza Višeslava 72
11030 Beograd

+381 11 3555 460
rzs@rzsport.gov.rs

Pon – Pet: 07:30 – 15:30

Pratite nas

Preuzmite brošuru