Линија
Republicki zavod za sport
25.02.2021.

Завод за спорт и медицину спорта РС започео вакцинацију против Ковида - 19


Након отварања прве лабораторије за ПЦР тестирање спортиста и спортских стручњака у септембру 2020 године, Завод за спорт и медицину спорта РС наставља са активним ангажовањем у борби против пандемије, заједно са колегама из Министарства здравља РС.

 
У току је реализација оперативног плана за имунизацију Института за јавно здравље Србије ''Батут'' у оквиру кога је предвиђена масовна вакцинација становништа у циљу постизања оптималног колективног имунитета нације. Завод за спорт и медицину спорта РС је већ пре месец дана преузео важне кораке у реализацији новоотвореног пункта за вакцинацију који је данас званично отворен а биће намењен, пре свега спортистима и спортским радницима тј. корисницима наших услуга. Уз помоћ Института за јавно здравље Србије ''Батут'' и Градског завода за јавно здравље Београд урађени су сви неопходни кораци за планирање и реализацију пункта.
 
 
Дана 25.02. од 11 часова у амбуланти отвореног пливалишта на Кошутњаку Завода за спорт и медицинсу спорта РС, започела је вакцинација спортских радника која ће се у наредном периоду одвијати искључиво заказивањем термина а у складу са интересовањем и по консултацији са спортским савезима електронским путем.


                        
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.