Linija
Republicki zavod za sport
12.02.2019.

Sportsko medicinski pregledi o trošku RFZO

I tokom 2019. godine, saradnja sa Fondom se nastavlja, sa filijalama koje su bile dodeljene 2018. godine.

Sve informacije vezane za filijale koje su obuhvaćene pomenutim pregledima (pregledi dece 6-14 godina), mogu se odraditi u našoj ustanovi.
 
Sve informacije, kao i spisak filijala, moguće je pronaći na našem sajtu.
 

Više icoMore


8.02.2019.

Od petka 8. februara otpočinje sa radom ambulanta Tašmajdan

Odeljenje medicine sporta na usluzi sportistima

Zdravstvena jedinica medicine sporta Zavoda za sport i medicinu sporta RS Tašmajdan od petka 8. februara ponovo je dostupna za preglede sportista. Pregledi se zakazuju preko kol centra svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova.

Više icoMore


8.02.2019.

Program besplatnih rekreativnih aktivnosti za đake osnovnih i srednjih škola

Opširnije


Više icoMore


6.02.2019.

Rekreacija u bazen hali Zavoda za sport i medicinu sporta RS

Od septembra do maja zimska sezona kupanja

Olimpijski bazen na plivalištu Košutnjak dostupan je korisnicima tokom cele godine, budući da se nakon letnje sezone natkriva i stavlja u funkciju za razvoj vodenih sportova nacionalnih selekcija i u službu rekreacije. Radno vreme plivališta je od 7 do 22 sata, a cena ulaznice je prilagođena prema kategoriji korisnika.

Bazen hala u Košutnjaku radi od septembra do maja kada sledi priprema za letnju kupališnu sezonu.
 
U neposrednoj blizini objekta nalazi se i teretana. 

Više icoMore


5.02.2019.

Teretana Zavoda dostupna za nacionalne selekcije i individualne korisnike

Moguć individualni rad sa korisnicima

Teretana u sklopu  Nacionalnog trening centra Zavoda dostupna je na korišćenje nacionalnim selekcijama, sportistima i rekreativcima u toku cele radne nedelje. Na prostoru od 170 metara kvadratnih postavljene su najsavremenije mašine za vežbanje. Sala u kojoj se nalazi kompletna oprema za trening i fitnes ima prirodan izvor svetlosti i dobru ventilaciju. Postoji izdvojeni deo za dizače tegova, a na raspolaganju je i stručno lice odgovorno za realizaciju treninga.

U okviru Nacionalnog trening centra stacionirana je i medicinska služba. Radno vreme sportskog objekta u Košutnjaku je od 7 do 22 sata.

Više icoMore


4.02.2019.

Otpočeo program besplatnih rekreativnih aktivnosti za đake osnovnih i srednjih škola

Opširnije


Više icoMore


31.01.2019.

Besplatna rekreacija tokom zimskog raspusta za đake u Zavodu za sport i medicinu sporta RS

Od 1. do 14. februara besplatna rekreacija za školarce u Nacionalnom trening centru

Zavod za sport i medicinu sporta RS, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu Grada Beograda, tokom zimskog raspusta organizuje besplatan sportski kamp za učenike osnovnih i srednjih škola.

Program sportskih aktivnosti biće realizovan radnim danima od 1. do 14. februara od 12 do 14 sati, osim rekreativnog plivanja koje će biti realizovano u radnoj nedelji tokom celog februara u periodu od 12 do 13 sati.
U okviru Kampa u ponudi su - košarka, stoni tenis, fitnes i plivanje, a besplatne  programe u Nacionalnom trening centru realizuju pedagozi fizičke kulture Zavoda za sport i medicinu sporta RS.
Pravo na učešće u besplatnim sadržajima imaju deca koja su preuzela vaučere od Sekretarijata za sport Grada Beograda.
Prijava za učesnike programa biće organizovana 1. februara, neposredno pre početka realizacije besplatnih sportskih sadržaja.
 
Dodatne informacije možete dobiti radnim danima, od 8 do 15 sati, na kontakt brojeve: 066/6410723; 066/6410823.

Više icoMore


31.01.2019.

Laboratorija za psihologiju sporta Zavoda u službi sporta

Jedinstvena laboratorija za psihologiju sporta u zemlji

 
U Zavodu za sport i medicinu sporta RS vrši se psihodijagnostika  i procena takmičarske pripremljenosti svih kategorija sportista. Za procenu ovih sposobnosti koriste se  testovi ličnosti i situaciono-specifični testovi koji bliže određuju način borbe sa takmičarskim stresom kao i prirodu i intenzitet predstartne takmičarske aktivacije. Sportisti prolaze i testove kojima se sagledava  motivacija i intelektualne sposobnosti.

Više icoMore


28.01.2019.

U SUSRET DRUGOJ SRPSKOJ MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI MEDICINE SPORTA

Uvažene dame i gospodo, drage kolege,

Zavod za sport i medicinu sporta RS je u maju 2015 godine održao izuzetno uspešnu Prvu Srpsku međunarodnu konferenciju sportske medicine sa partnerima iz ortopedske bolnice Aspetar, Katar. Prošlo je 4 godine od ovog velikog naučnog događaja kada smo kao domaćini ugostili najveća imena sportske medicine širom sveta. Nastavljajući tradiciju, čast mi je da Vas pozovem da budete deo:
 
Druge Srpske međunarodne konferencije sportske medicine koja će biti održana od 23. do 25. maja 2019. godine u Beogradu.
 

Više icoMore


28.01.2019.

Jedinstveni regionalni centar u službi građana

Direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, gosp Goran Bojović, kaže: "Zavod za sport i medicinu sporta RS je jedinstveni centar u regionu koji integriše sport i medicinu sporta u okviru jedne ustanove. Godinama unazad razvijali smo profesionalni i obrazovni multidisciplinarni sistem koji danas funkcioniše u skladu sa najvišim standardima.

Takođe, radilo se i na unapeđenju infrastrukture ali i na kontinuiranoj modernizaciji kada je reč o opremi i usavršavanju stručnih kadrova. Danas smo u mogućnosti da ponudimo veliki spektar usluga svim profesionalnim sportistima, rekreativcia ali i našem građanstvu. Sa ponosom još mogu da istaknem da od svog osnivanja, Zavod za sport i mediicinu sporta RS predstavlja i naučno istraživačku bazu kada je reč o podacima testiranja profesionalnih sportista.
 

Više icoMore


Stranice: < Prethodna 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sledeća >

                      
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.