Linija
Republicki zavod za sport
29.05.2017.

Rekonstrukcija trim staze na Košutnjaku

U toku je rekonstrukcija trim staze na Košutnjaku. Zavod za sport i medicinu sporta RS započeo je sa rekonstrukcijom trim staze na Košutnjaku. Projekat rekonstrukcije predviđa zamenu postojeće podloge podlogom od tartana. Staza će biti rekonstruisana u celoj dužini od 1.200,00 metara. Rok za završetak radova je 60 dana. Tokom izvođenja radova neće biti moguće koristiti trim stazu, a table sa obaveštenjem će biti raspoređene duž čitave staze.


Više icoMore


26.05.2017.

Započeta rekonstrukcija trim staze na Košutnjaku

Zavod za sport i medicinu sporta RS započeo je sa rekonstrukcijom trim staze na Košutnjaku. Projekat rekonstrukcije predviđa zamenu postojeće podloge podlogom od tartana. Staza će biti rekonstruisana u celoj dužini od 1.200,00 metara.

Rok za završetak radova je 60 dana. Tokom izvođenja radova neće biti moguće koristiti trim stazu, a table sa obaveštenjem će biti raspoređene duž čitave staze.


Više icoMore


26.05.2017.

Stipendisti MOS i sportisti iz Sportskog saveza gluvih Srbije na testitanjima u ZSMSRS

Stipendisti MOS, strelkinja Ivana Maksimović Anđušić, jedriličar Nikola Banjac i ronilac Branko Petrović, kao i sportisti iz Sportskog saveza gluvih Srbije su  danas u Zavodu za sport i medicinu sporta RS obavili redovne  sportsko-medicinske preglede i motorička testiranja. Sportisti iz Sportskog saveza gluvih Srbije koji su danas obavili sportsko-medicinske preglede su: Đorđe Tomićević, Miroslav Tomićević, Gordana Miković Mučibabić, Milan Barišić, Admir Duraković, Aleksandar Stojković, Radovan Mićanović, Vladimir Tepavac, Srđan Tenić i Božidar Nikolić. Sa sportistima je bio i Generalni sekretar saveza gluvih, Ivan Alivojvodić.


Više icoMore


25.05.2017.

Milica Mandić, Anja Crevar, Milica Babić i Ženska košarkaška reprezentacija Srbije U20 na testiranjima

Danas su u Zavodu za sport i medicinu sporta RS, sportsko-medicinske preglede i motorička testiranja obavile stipendistkinje MOS: Milica Mandić - tekvondo, Anja Crevar - plivanje, Milica Babić - streljaštvo i Nevena Vučković - košarkašica U20. Pored njih sportsko-medicinske preglede i motorička testiranja je obavila i Ženska košarkaška reprezentacija Srbije U20. Košarkašice U20 koje su danas testirane su: Jovana Šubašić, Snežana Bogićević, Katarina Zec, Ana Ilić, Đurđina Đokić, Mina Đorđević i Milica Bojović.


Više icoMore


24.05.2017.

Članovi Badminton sveza Srbije na testiranjima

U Zavodu za sport i medicinu sporta zdravstveni pregled i motorička testiranja obavili su stipendisti Badminton sveza Srbije: Simić Milica (24), BK "Novi Sad"; Bjelan Igor (21) BK "Novi Sad"; Petrović Dragoslav (21) BK "Zmajevi"; Petrović Borko (24) BK BK "Beograd" i Kaličanin Miodrag (23) BK "Beograd".


Više icoMore


24.05.2017.

Republičko takmičenje u atletici i stonom tenisu na atletskom stadionu ZSMSRS

Na atletskom stadionu Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije 16.05.2017.godine od 9 časova održano je Republičko takmičenje u atletici i stonom tenisu. Učestvovalo je petnaest osnovnih i srednjih škola iz cele naše Republike. Atletsko takmičenje se odvijalo  u disciplinama skok u dalj,bacanje kugle i 60 i100 m - sprint. Stoni tenis je održan u sportskoj sali pored bazena.


Više icoMore


22.05.2017.

Redovna testiranja sportista u ZSMSRS

Danas su u Zavodu za sport i medicinu sporta RS, sportsko-medicinske preglede i motorička testiranja uradili: Arsen Arsenović reprezentativac Paraolimpijskog saveza Srbije u kajaku i kanuu i Miloš Stojković stipendista MOS u futsalu.


Više icoMore


19.05.2017.

Odbojkašice na zdravstvenim kontrolama i kontrolama utreniranosti u ZSMSRS

Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije, obavila je sportsko medicinske kontrole i testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta RS. Naše reprezentativke će učestvovati od 23.05 – 28.05. u Varšavi, u kvalifikacionim mečevima za  Svetsko prvenstvo.

Sportsko medicinske kontrole u  Zavodu za sport i medicinu sporta RS u Centru za medicinu i psihologiju sporta


Više icoMore


18.05.2017.

Skijašica na analizi posturalnog statusa

Nevena Ignjatović (Kragujevac, 28. decembar 1990) je srpska alpska skijašica. Takmiči se u tehničkim disciplinama. Članica je Skijaškog kluba Radnički iz Kragujevca.

Zavod za sport i medicinu sporta RS, u Centru za motorička istraživanja i analitiku u sportu, pruža mogućnost svim sportistima, sportskim klubovima, savezima i građanima da izvrše dijagnostiku posturalnog statusa, kao i identifikaciju rizika od mogućih nastanka sportskih povreda. Dijagnostika podrazumeva 3D kinematičku analizu posturalnog statusa u statičkim uslovima i kretanju.


Više icoMore


18.05.2017.

Rukometašice na testiranjima u ZSMSRS

Ženska seniorska rukometna reprezentacija Srbije u Zavodu za sport i medicinu sporta RS

Sportsko medicinske kontrole utreniranosti u Centru za medicinu i psihologiju sporta


Više icoMore


Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća >

 
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.