Linija
Republicki zavod za sport
27.04.2017.
Košarkaš na testiranjima u Zavodu za sport i medicinu sporta RS

Uroš Aleksić, član košarkaškog kluba Leotar iz Trebinja

Stručni saradnici Centra za motorička istraživanja i analitiku u sportu, obavili su mu specifičnu bateriju motoričkih testova za košarkaše.

27.04.2017.
Trening utakmice u Domu sportova ZSMSRS

Srpska kadetska rukometna reprezentacija Srbije, sa kolegama iz Alžira, trening utakmice i pripreme sprovode u Domu sportova Zavoda za sport i medicinu sporta RS.

Pripreme se sprovode radi Svetskog prvenstva koje će biti održano u avgustu u Gruziji.

27.04.2017.
Priznanje direktoru ZSMSRS

Juče, 26. aprila 2017. obeleženo je 150 godina od turske predaje ključeva tvrđave ''Fetislam'' izaslaniku kneza Mihaila Obrenovića, srpskom artiljerisjkom kapetanu Milutinu Jovanoviću. Bilo je to 26. aprila 2017. godine. Povodom Dana opštine Kladovo, uvojen je i predlog Odluke o dodeli nagrada i javnih priznanja.

Javno priznanje i plaketu, od predsednika opštine Kladovo gospodina Radisava Čučulanovića, dobio je i direktor Zavoda za sport i medicinu sporta RS gospodin Goran Bojović.  Bojoviću je uručeno priznanje zbog angažovanosti i posvećenosti na obnovi omladinsko sportskog kampa Karataš. Ovaj sportski kompleks, u koji je do sada uloženo 145 miliona dinara, prostire se na 15 hektara. Kladovo može da se diči sa najmodernijim sportsko omladinskim centrom koji danas živi drugačije u odnosu na prethodne tri decenije. Ovo što je urađeno do sada, ispunjava sve svetske standarde. Sada Karataš ima trim stazu dugu 1.200 metara, nekoliko novih paviljona koji su namenjeni za smeštaj sportista, zatim najsavremeniju teretanu sa velikim brojem sprava i streč salom koja se prostire na 250 kvadrata. Izgrađena je i nova upravna zgrada, renovirana su i četiri terena na otvorenom. Uz podršku Zavoda za sport i medicinu sporta RS, Ministarstva omladine i sporta i Vlade Republike Srbije, Karatašu se vraća nekadašnji sjaj i upotpunjuje turističku ponudu kladovskog kraja.

Kampove koje sportski savezi dobijaju preko Ministarstva organizovaćemo u Karatašu. Već imamo čekirano 8.500 noćenja, a plan za ovu godinu je 12.000 noćenja. Završetkom treće faze obnove imaćemo 150 soba u rangu četiri zvedzdice i to je potvrda konfora sa kojim raspolaže Karataš - rekao je Bojović.

26.04.2017.
Radno vreme sportskih objekata ZSMSRS tokom praznika

Poštovani korisnici, radno vreme sportskih objekata Zavoda za sport i medicinu sporta RS, biće uobičajeno, osim ponedeljka koji će biti neradan.

Želimo Vam ugodne dane praznika.

Dom sportova

Zatvoreni olimpijski bazen

26.04.2017.
Rukometaši na motoričkim kontrolama utreniranosti u ZSMSRS

Rukometaši reprezentativci Srbije, Milan Milić i Milan Jovanović

Stručni saradnici Centra za motorička istraživanja i analitiku u sportu, Zavoda za sport i medicinu sporta RS, obavili su im bateriju motoričkih testova i testirali ih na Izokinetičkom dinamometru.

Sve vesti imgMore


 
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.