Linija
Republicki zavod za sport
25.05.2018.
Medalje za srpske kajakaše

Posada srpskog dvoseda na 1.000 metara Marko Tomićević, Milenko Zorić okitila se zlatom na Svetskom kupu u Segedinu.

Medalju za Srbiju, srebrnu, osvojili su i Nebojša Grujić i Marko Novaković u disciplini dvosed na 200 metara.

25.05.2018.
Reprezentativne selekcije i stipendisti na pregledima i testiranjima u Zavodu za sport i medicinu sporta RS

Sportske selekcije i mladi stipendisti danas su proverili zdravstveni status, funkcionalne mogućnosti kao i procenu psihološke pripremljenosti.

Nadareni sportisti, stipendisti Ministarstva omladine i sporta, u laboratorijama za analitiku u sportu vršili su proveru posturalnog statusa 3D sistemom kamera.

Na prostoru od 43 hektara Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije nalaze se laboratorije za sportsko-medicinske preglede, motorička i psihološka testiranja, zatvoreni i otvoreni sportski tereni,trim staza, kompleks otvorenog plivališta Košutnjak, atletski stadion, I Nacionalni trening centar kao i hotel Trim.

Prostor unutar i oko čitavog komleksa Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije u celosti je dostupan i za lica sa posebnim potrebama.

25.05.2018.
U vreme vikenda teretana u I Nacionalnom trening centru neće raditi

Predstojećeg vikenda, 26. i 27. maja, teretana u okviru I Nacionalnog trening centra  neće biti u funkciji zbog redovnog tehničkog održavanja.

Hvala na razumevanju

25.05.2018.
BeST Tournament realizuje manifestaciju u Zavodu za sport

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije danas je domaćin učesnicima manifestacije BeST Tournament. Sportsko - rekreativna manifestacija okuplja mlade iz cele Evrope, kojima se kroz ovaj vid susreta pruža mogućnost da upoznaju različite kulture, običaje, porodične obrasce.

Međunarodne sportske igre biće realizovane u I Nacionalnom trening centru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije od 10 do 14 sati. Mladi studenti jednom godišnje uzimaju učešće u različitim sportovima. U I Nacionalnom trening centru Zavoda za sport danas će biti realizovana takmičenja u rukometu, atletici, plivanju.

25.05.2018.
Poslednji radni dan natkrivenog bazena Košutnjak

Danas je poslednji dan rada natkrivenog zimskog bazena na Otvorenom plivalištu Košutnjak. Još danas biće poštovana satnica rada za sve korisnike, a od 22  sata otpočeće proces spuštanja zimskog balona. U prvoj fazi biće ispuštena voda iz olimpijskog bazena, potom će se obezbediti izolacija strujih otvora kako bi se nesmetano pristupilo spuštanju balona. Spuštanje balona zakazano je za subotu 26. maj, posle čega sledi sređivanje čitavog kompleksa otvorenog plivališta za letnju kupališnu sezonu.

Tokom zimske sezone kupanja, od oktobra do maja 2017/18, zabeležena je poseta 11.834 korisnika sa dnevnom ili poludnevnom kartom i 107 posetilaca sa mesečnom kartom.

Sve vesti imgMore


Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.