Linija
Republicki zavod za sport
29.05.2017.
Rekonstrukcija trim staze na Košutnjaku

U toku je rekonstrukcija trim staze na Košutnjaku. Zavod za sport i medicinu sporta RS započeo je sa rekonstrukcijom trim staze na Košutnjaku. Projekat rekonstrukcije predviđa zamenu postojeće podloge podlogom od tartana. Staza će biti rekonstruisana u celoj dužini od 1.200,00 metara. Rok za završetak radova je 60 dana. Tokom izvođenja radova neće biti moguće koristiti trim stazu, a table sa obaveštenjem će biti raspoređene duž čitave staze.

29.05.2017.
13. međunarodne konferencije „Sport u tranziciji“

Na poziv Fakulteta za menadžment u sportu,  pomoćnik direktora Sektora za stručni i razvojno - istraživački rad u sportu ZSMSRS , dr Bobana Berjan Bačvarević je prisustvovala svečanom otvaranju 13. međunarodne konferencije „Sport u tranziciji“ u zgradi Alfa BK univerziteta. Dr Bobana Berjan Bačvarević je pozdravila skup i primila priznanje u ime Zavoda za sport i medicinu sporta RS.

26.05.2017.
Započeta rekonstrukcija trim staze na Košutnjaku

Zavod za sport i medicinu sporta RS započeo je sa rekonstrukcijom trim staze na Košutnjaku. Projekat rekonstrukcije predviđa zamenu postojeće podloge podlogom od tartana. Staza će biti rekonstruisana u celoj dužini od 1.200,00 metara.

Rok za završetak radova je 60 dana. Tokom izvođenja radova neće biti moguće koristiti trim stazu, a table sa obaveštenjem će biti raspoređene duž čitave staze.

26.05.2017.
„Osnovne mere reanimacije i automatska spoljašnja defibrilacija - primenljivost u medicini sporta“

Kontinuirana medicinska edukacija  Osnovne mere reanimacije i automatska spoljašnja defibrilacija - primenljivost u medicini sporta“ će se održati u ponedeljak 29.05.2017 godine u Klubu Poslanika u Beogradu.

PROGRAM KONTINUIRANE EDUKACIJE

26.05.2017.
Stipendisti MOS i sportisti iz Sportskog saveza gluvih Srbije na testitanjima u ZSMSRS

Stipendisti MOS, strelkinja Ivana Maksimović Anđušić, jedriličar Nikola Banjac i ronilac Branko Petrović, kao i sportisti iz Sportskog saveza gluvih Srbije su  danas u Zavodu za sport i medicinu sporta RS obavili redovne  sportsko-medicinske preglede i motorička testiranja. Sportisti iz Sportskog saveza gluvih Srbije koji su danas obavili sportsko-medicinske preglede su: Đorđe Tomićević, Miroslav Tomićević, Gordana Miković Mučibabić, Milan Barišić, Admir Duraković, Aleksandar Stojković, Radovan Mićanović, Vladimir Tepavac, Srđan Tenić i Božidar Nikolić. Sa sportistima je bio i Generalni sekretar saveza gluvih, Ivan Alivojvodić.

Sve vesti imgMore


 
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.