Линија
Republicki zavod za sport
26.05.2017.

Стипендисти МОС и спортисти из Спортског савеза глувих Србије на теститањима у ЗСМСРС

Стипендисти МОС, стрелкиња Ивана Максимовић Анђушић, једриличар Никола Бањац и ронилац Бранко Петровић, као и спортисти из Спортског савеза глувих Србије су  данас у Заводу за спорт и медицину спорта РС обавили редовне  спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања. Спортисти из Спортског савеза глувих Србије који су данас обавили спортско-медицинске прегледе су: Ђорђе Томићевић, Мирослав Томићевић, Гордана Миковић Мучибабић, Милан Баришић, Адмир Дураковић, Александар Стојковић, Радован Мићановић, Владимир Тепавац, Срђан Тенић и Божидар Николић. Са спортистима је био и Генерални секретар савеза глувих, Иван Аливојводић.


Више icoMore


26.05.2017.

Амбуланти ЗСМСРС при Болниви у Косовској Миртовици

Од 22. до 24. маја 2017. године екипа лекара и медицинских сестара обавњала је прегледе деце узраста од 6 до 14 година у Амбуланти Завода за спорт и медицину спорта при Болниви у Косовској Миртовици.


Више icoMore


25.05.2017.

Милица Мандић, Ања Цревар, Милица Бабић и Женска кошаркашка репрезентација Србије У20 на тестирањима

Данас су у Заводу за спорт и медицину спорта РС, спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавиле стипендисткиње МОС: Милица Мандић - теквондо, Ања Цревар - пливање, Милица Бабић - стрељаштво и Невена Вучковић - кошаркашица У20. Поред њих спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања је обавила и Женска кошаркашка репрезентација Србије У20. Кошаркашице У20 које су данас тестиране су: Јована Шубашић, Снежана Богићевић, Катарина Зец, Ана Илић, Ђурђина Ђокић, Мина Ђорђевић и Милица Бојовић.


Више icoMore


24.05.2017.

Чланови Бадминтон свеза Србије на тестирањима

У Заводу за спорт и медицину спорта здравствени преглед и моторичка тестирања обавили су стипендисти Бадминтон свеза Србије: Симић Милица (24), БК "Нови Сад"; Бјелан Игор (21) БК "Нови Сад"; Петровић Драгослав (21) БК "Змајеви"; Петровић Борко (24) БК БК "Београд" и Каличанин Миодраг (23) БК "Београд".


Више icoMore


24.05.2017.

Републичко такмичење у атлетици и стоном тенису на атлетском стадиону ЗСМСРС

На атлетском стадиону Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије 16.05.2017.године од 9 часова одржано је Републичко такмичење у атлетици и стоном тенису. Учествовало је петнаест основних и средњих школа из целе наше Републике. Атлетско такмичење се одвијало  у дисциплинама скок у даљ,бацање кугле и 60 и 100 m - спринт. Стони тенис је одржан у спортској сали поред базена.


Више icoMore


22.05.2017.

Редовна тестирања спортиста у ЗСМСРС

Данас су у Заводу за спорт и медицину спорта РС, спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања урадили: Арсен Арсеновић репрезентативац Параолимпијског савеза Србије у кајаку и кануу и Милош Стојковић стипендиста МОС у футсалу.


Више icoMore


19.05.2017.

Одбојкашице на здравственим контролама и контролама утренираности у ЗСМСРС

Женска сениорска одбојкашка репрезентација Србије, обавила је спортско медицинске контроле и тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта РС. Наше репрезентативке ће учествовати од 23.05 – 28.05. у Варшави, у квалификационим мечевима за  Светско првенство.

Спортско медицинске контроле у  Заводу за спорт и медицину спорта РС у Центру за медицину и психологију спорта


Више icoMore


18.05.2017.

Скијашица на анализи постуралног статуса

Невена Игњатовић (Крагујевац, 28. децембар 1990) је српска алпска скијашица. Такмичи се у техничким дисциплинама. Чланица је Скијашког клуба Раднички из Крагујевца.

Завод за спорт и медицину спорта РС, у Центру за моторичка истраживања и аналитику у спорту, пружа могућност свим спортистима, спортским клубовима, савезима и грађанима да изврше дијагностику постуралног статуса, као и идентификацију ризика од могућих настанка спортских повреда. Дијагностика подразумева 3D кинематичку анализу постуралног статуса у статичким условима и кретању.


Више icoMore


18.05.2017.

Рукометашице на тестирањима у ЗСМСРС

Женска сениорска рукометна репрезентација Србије у Заводу за спорт и медицину спорта РС

Спортско медицинске контроле утренираности у Центру за медицину и психологију спорта


Више icoMore


17.05.2017.

Стипендисти на контролама у ЗСМСРС

Репрезентативци Србије у дизању тегова, браћа Тамаш и Тибадар Кајдочи на спортско медицинској провери здравствене спреме у Заводу за спорт и медицину спорта РС

У Центру за медицину и психологију спорта, обављене су им: биохемијске анализе крви, антропометријска мерења, ЕКГ, општи лекарски преглед, ултразвучни преглед срца, физиолошки преглед и функционални тест оптерећења.


Више icoMore


Странице: < Претходна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.