Линија
Republicki zavod za sport
14.07.2017.

Реконструкција трим стазе на Кошутњаку

У току је реконструкција трим стазе на Кошутњаку. Завод за спорт и медицину спорта РС започео је са реконструкцијом трим стазе на Кошутњаку. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара. Током извођења радова неће бити могуће користити трим стазу, а табле са обавештењем ће бити распоређене дуж читаве стазе.


Више icoMore


14.07.2017.

Отворено пливалиште на „Кошутњаку“

Сезона купања на отвореном пливалишту, базенима, Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку, је у току. У понуди су рекреативни програми,  пливање, скокови у воду, школа пливања. Пливалиште је током сезоне отворено сваким даном од 10:00 до 19:00 часова.


Више icoMore


13.07.2017.

Завршио се омладински камп у саватеу на „Караташу“

Завршио се омладински камп у саватеу на Караташу на коме су се спремали репрезентативци Србије у кадетској конкуренцији, који су отпутовали на Кадетско Светско првенство у асаут саватеу у Вараждинским Топлицама (Хрватска),  где ће у петак и суботу 14-15. јула 2017. бранити боје Србије на овом великом такмичењу.


Више icoMore


13.07.2017.

Омладинци ФК „Црвена Звезда“ на тестирањима у ЗСМСРС

У Заводу за спорт и медицину спорта РС данас су спортско-медицинске прегледе и тестирања обавили омладинци ФК „Црвена Звезда“ (од 1999. до 2000. годишта). Данас је тестирана прва група од 15 омладинаца. Фудбалери који су данас обавили тестирања су: Милош Гордић, Стефан Сантрач, Стефан Михајловић, Стефан Ковач, Саша Перић, Никола Веселиновић, Марко Којић, Милан Шикањић, Ранко Јокић, Марко Јанковић, Јован Илић, Радивој Босић, Милан Савић, Михаило Аћимовић и Матија Мркела.

У Центру за медицину и психологију спорта, спортистима су обављене: биохемијске анализе крви, антропометријска мерења, ЕКГ, општи лекарски преглед, кардиолошки преглед и ергометријски тест.


Више icoMore


12.07.2017.

Радови на реконструкцији трим стазе

Радови на реконструкцији трим стазе су почели 24.05.2017. године, а рок за завршетак радова је 60 дана. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге, подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара. Током извођења радова неће бити могуће користити трим стазу. Радове реконструкције изводи  конзорцијум у саставу „Јадран“ д.о.о. Београд и „Пејком“ д.о.о. Београд.


Више icoMore


12.07.2017.

Друга група младих фудбалерa ФК „Црвена Звезда“ на тестирањима у ЗСМСРС

Данас су спортско-медицинске прегледе и тестирања обавили млади фудбалери ФК „Црвена Звезда“. Друга група од дванаест младих (16 год.) фудбалерa ФК „Црвена Звезда“ који су данас обавили тестирања су: Предраг Мијић, Георгије Јанкулов, Един Ајдиновић, Лука Великић, Никола Стајић, Нјегош Купусовић, Борисав Бурмаз, Страхинја Ераковић, Никола Савић, Алекса Пулетић, Богдан Јочић и Матеја Стојановић.


Више icoMore


12.07.2017.

Тестирања у спортском кампу „Караташ“

У спортском кампу „Караташ“ врше се теренска моторичка и психолошка тестирања. Тестирања раде стручни сарадници Завода за спорт и медицину спорта РС. Тестирани су млади и надарени рваче и теквондисти.


Више icoMore


11.07.2017.

Стипендисти и млади фудбалери ФК „Црвена Звезда“ на тестирањима

У Заводу за спорт и медицину спорта РС данас су спортско-медицинске прегледе и тестирања обавили стипендисти и кадети, фудбалери ФК „Црвена Звезда“. Спортско-медицинске прегледе и тестирања су обавили стипендисти: атлетичар Милош Митић (ПОК) и рукометаш Зоран Николић. Четрнаест младих фудбалер ФК „Црвена Звезда“ који су данас обавили тестирања су: Андрија Радовановић, Урош Павловић, Стефан Несторовић, Ненад Аджибаба, Лазар Вукашиновић, Растко Ђорђевић, Лука Крстовић, Урош Шејић, Павле Радуловић, Никола Васић, Ђорђе Јовичић, Војкан Дамњановић, Андреј Пуповић и Александар Тодоровић.


Више icoMore


11.07.2017.

Тестирања у кампу „Караташ“

Камп „Караташ“ користе млади и надарени спортисти за тестирања и припреме. Тренутно се у кампу врше теренска моторичка и психолошка тестирања. Тестирања раде стручњаци Завода за спорт и медицину спорта РС, из тих области. Тестирани су млади и надарени џудисти, џзудисткиње, одбојкашице, рукометаши, рваче и теквондисти.


Више icoMore


11.07.2017.

Базен „Кошутњак“

Сезона на отвореном пливалишту, базенима, Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку је у јеку. У понуди је, као и сваке године, пливање, скокови у воду, рекреативни програми, школа пливања. Пливалиште је током сезоне отворено сваким даном од 10:00 до 19:00 часова. Цена целодневне карте је 250 динара.


Више icoMore


Странице: < Претходна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.