Линија
Republicki zavod za sport
2.06.2017.

Тестирани стипендисти и стипендисткиње МОС и спортисти који иду на ЕYOF

Данас су у ЗСМСРС прве спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања, за ову годину, обавили стипендисти: дизачи тегова Бошко Миљуш и Ненад Кужић, веслачи Зоран Рајић и Душан Славнић, спортиста из ваздухопловства Лука Воларевић, као и кајакашице и кајакаши који се припремају за ЕYOF (European Youth Olympic Festival): Жарко Јаковљевић, Тијана Арсић, Оливера Михајловић, Анастазија Бајук, Душан Милошевић и Димитрије Новаковић.


Више icoMore


1.06.2017.

СУУБ лиги за одбојкаше и одбојкашице у Дому спортова ЗСМСРС

Лига Спортског удружења Универзитета у Београду (СУУБ лига) у одбојци данас и сутра од 14.00 до 16.00 часова има тренинге у Дому спортова Завода за спорт и медицину спорта РС у Кошутњаку.


Више icoMore


1.06.2017.

У16 кошаркаши, мачеваоци, пливачи, ватерполиста и кануисткиња на тестирањима

Друга група У16 Мушке кошаркашке репрезентације Србије је у Заводу за спорт и медицину спорта РС обавила спортско-медицинске прегледе и теренска моторичка тестирања. Поред њих спортско-медицинске прегледе су извршили и стипендисти: мачеваоци Никола Петровић и Никола Томшић, пливачи Вук Ћелић и Урош Николић и репрезентативци: кануисткиња Николина Мијушковић и ватерполиста Драшко Гогов. Млади кошаркаши који су данас тестирани су: Вук Радојчић, Бошко Бумић, Матија Светозаревић, Јован Костић, Немања Поповић, Новак Голе, Стефан Агоч, Михаило Мушикић и Марко Павићевић.


Више icoMore


1.06.2017.

Реконструкција трим стазе

Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара. Током извођења радова неће бити могуће користити трим стазу.


Више icoMore


31.05.2017.

Фудбалери ФК „Партизан“ на моторичким тестирањима у Заводу

Јуниори ФК „Партизан“ Златан Шековић и Марко Нађ, били су данас на тестирањима у лабораторији Центра за моторичка истраживања и аналитику у спорту Завода за спорт и медицину спорта РС. Обављена су „Fitmate pro“ тестирања и примењен је специфичан протокол тестирања проценом максималне потрошње кисеоника (VО2 mаx), као и великих број других параметара као што су максимална брзина, анаеробни праг, максимална срчана фреквенција и слично.


Више icoMore


31.05.2017.

У16 Мушка кошаркашка репрезентација Србије и џудисткиња (EYOF) на тестирањима

У16 Мушка кошаркашка репрезентација Србије је у Заводу за спорт и медицину спорта РС обавила спортско-медицинске прегледе и теренска моторичка тестирања. Поред њих спортско-медицинске прегледе је извршила и џудисткиња Андреа Стојадинов која се припрема за EYOF (Европски омладински олимпијски фестивал). Млади кошаркаши који су данас тестирани су: Алекса Марковић, Лука Пауновић, Новак Мишковић, Лазар Живановић, Владан Мусић, Лазар Васић и Александар Ланговић.


Више icoMore


30.05.2017.

Радови на реконструкцији трим стазе

Радови на реконструкцији трим стазе су почели 24.05.2017. године, а рок за завршетак радова је 60 дана. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге, подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара. Током извођења радова неће бити могуће користити трим стазу. Радове реконструкције изводи  конзорцијум у саставу „Јадран“ д.о.о. Београд и „Пејком“ д.о.о. Београд.


Више icoMore


30.05.2017.

Стипендисти и стипендисткиње Министарства омладине и спорта на теститањима у ЗСМСРС

Данас су у Заводу за спорт и медицину спорта РС спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавили стипендисти: џудиста Александар Кукољ, бодибилдери Марко Стојановић, Александар Миленковић, Александар Живковић и Србослав Лазић, теквондисткиња Ана Бајић, одбојкашице Ања Ашоња и Анастасија Секулић, Стефан Димитријевић из Савеза слепих и слабовидих, као и репезентативка у кошарци Јована Ногић.


Више icoMore


29.05.2017.

Реконструкција трим стазе на Кошутњаку

У току је реконструкција трим стазе на Кошутњаку. Завод за спорт и медицину спорта РС започео је са реконструкцијом трим стазе на Кошутњаку. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара. Рок за завршетак радова је 60 дана. Током извођења радова неће бити могуће користити трим стазу, а табле са обавештењем ће бити распоређене дуж читаве стазе.


Више icoMore


26.05.2017.

Започета реконструкција трим стазе на Кошутњаку

Завод за спорт и медицину спорта РС започео је са реконструкцијом трим стазе на Кошутњаку. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара.

Рок за завршетак радова је 60 дана. Током извођења радова неће бити могуће користити трим стазу, а табле са обавештењем ће бити распоређене дуж читаве стазе.


Више icoMore


Странице: < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.