Линија
Republicki zavod za sport
21.07.2017.

Кошаркашка репрезентација Србије у Заводу за спорт и медицину спорта РС

Данас је спортско-медицинске прегледе и тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта РС обавила Мушка кошаркаша репрезентација Србије и одбојкашице који се припремају за EYOF. Кошаркаши који су данас тестирани су: Стефан Јовић, Немања Недовић, Мирослав Радуљица, Марко Симоновић, Бранко Лазић и Василије Мицић. Одбојкашице које су тестиране су: Тамара Илић, Јелена Весић. У Центру за медицину и психологију спорта ЗСМСРС, спортистима су обављене: биохемијске анализе крви, антропометријска мерења, ЕКГ, општи лекарски преглед, ултразвук срца, спирометријски и ергоспирометријски тест.


Више icoMore


20.07.2017.

Сезона на отвореном пливалишту „Кошутњак“

Сезона на отвореном пливалишту, базенима, Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку је у јеку. У понуди је, као и сваке године, пливање, скокови у воду, рекреативни програми, школа пливања. Пливалиште је током сезоне отворено сваким даном од 10:00 до 19:00 часова. Цена целодневне карте је 250 динара.

У оквиру бесплатних програма за основце и средњошколце, на базенима ЗСМСРС у Кошутњаку реализује се школа пливања. Школу пливања воде стручни сарадници, професори физичке културе ЗСМСРС.


Више icoMore


20.07.2017.

Тестирања спортиста у Заводу за спорт и медицину спорта РС

У Заводу за спорт и медицину спорта РС данас су спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавили: стипендисткиња Јована Рогић – самбо, фудбалер ФК Црвена звезда Матеус Вивеирос и спортиста који се припрема за EYOF (European Youth Olympic Festival) џудиста Димитрије Недељковић.


Више icoMore


19.07.2017.

Кошаркаши У18 и паратеквондисткиња на тестирањима у ЗСМСРС

Данас је спортско-медицинске прегледе и тестирања обавила Кошаркаша репрезентација Србије У18 и стипендисткиња Ана Симанић – паратеквондо. Спортистима су обављене: биохемијске анализе крви, антропометријска мерења, ЕКГ, општи лекарски преглед, ултразвук срца, спирометријски и ергоспирометријски тест.


Више icoMore


18.07.2017.

Кошаркаши, кикбоксери и фудбалери на тестирањима у ЗСМСРС

Данас су спортско-медицинске прегледе и тестирања обавили кошаркаш Никола Калинић, кошаркаши Универзитетске кошаркашке репрезентације Србије, кикбоксери и фудбалери ФК „Чукарички“. Тестирани су: кошаркаш Никола Калинић, члан репрезентације Србије, кошаркаши универзитетске репрезентације Миленко Вељковић, Марко Тејић, Андрија Матић, Никола Павловић и Новак Топаловић; кикбоксери Љубо Јалови и Александар Коновалов; фудбалери Бојива Никчевић и Василије Бакић. Никола Калинић игра на позицији крила. Са репрезентацијом је освојио бронзу на Универзијади 2013. године, исте године сребро на Медитеранским играма, сребрну медаљу на Светском првенству 2014. године и сребрну медаљу на Олимпијским играма 2016. године.


Више icoMore


18.07.2017.

Полазници кинеске кошаркашке академије на тестирањима у Дому спортова

Средином марта месеца гост Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије била је делегација кинеске кошаркашке академије Beijing Harlem Show1 Sports & Culture Communication Co., Ltd.  из Пекинга. При посети, делегација је обишла смештајне и тренажне капацитете Завода и Центар за моторичка истраживања и аналитику у спорту. Разлог за посету кинеске делегације била је могућност сарадње са ЗСМСРС и довођење спортиста ове кошаркашке академије.

Данас је, у оквиру постигнуте сарадње, тестирана прва група полазника ове академије узраста од 8 до 14 година. Стручни сарадници Центру за моторичка истраживања и аналитику у спорту ЗСМСРС обавили су функиционална моторичка тестирања у теренским условима 23 дечака. Тестирања су обављена у Дому спортова ЗСМСРС.


Више icoMore


17.07.2017.

Рекреативни програми - школа пливања на пливалишту „Кошутњак“

У оквиру бесплатних програма за основце и средњошколце, на базенима ЗСМСРС  у Кошутњаку реализује се школа пливања. Школу пливања воде стручни сарадници, професори физичке културе ЗСМСРС.


Више icoMore


17.07.2017.

Кошаркаши, ватерполисти и фудбалери на тестирањима

Данас су спортско-медицинске прегледе и тестирања обавили кошаркаши Универзитетске кошаркашке репрезентације Србије, кошаркаши У16, стипендисти фудбалери америчкохг фудбала и ватерполисти јуниори. Тестирани су: кошаркаши Милош Вранеш, Стефан Јевђенијевић, Андрија Шаренац, Страхиња Јовановић, Алекса Николић, Немања Ненадић и Вељко Бркић; кошаркаши У16 Стефан Карапанџић, Ђорђе Пажин, Душан Танасковић и Марко Андрић; фудбалери стипендисти Милорад Новаковић, Алекса Стевановић; ватерполисти јуниори Петар Томић и Иван Гвозденовић.


Више icoMore


17.07.2017.

Вања Удовичић, Божидар Малљковић, Горан Бојовић, Зоран Гајић и Иван Кнежевић у Караташу

Вања Удовичић, министар омладине и спорта Србије, Божидар Малљковић, председник ОКС, Горан Бојовић, директор Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, Зоран Гајић, председник ОСС и Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, посетил су 14.07.2017. године „Камп Караташ 2017.“, чији је финансијер Министарство омладине и спорта Србије.


Више icoMore


14.07.2017.

Друга група омладинaца ФК „Црвена Звезда“ на тестирањима у ЗСМСРС

У Заводу за спорт и медицину спорта РС данас су спортско-медицинске прегледе и тестирања обавили омладинци ФК „Црвена Звезда“. Данас је тестирана друга група од 10 омладинаца. Фудбалери који су данас обавили тестирања су: Александар Костић, Милан Томић, Марко Конатар, Никола Симоновић, Вукан Ђорђевић, Жељко Гаврић, Марко Ђурић, Милосав Сићовић, Дамјан Даничић и Ђорђе Пантић. Спортско-медицинске прегледе и тестирања су обавили и: стипендиста, тенисер Пеђа Крстин и тенисерка Ана Макхоркина.


Више icoMore


Странице: < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.