Линија
Republicki zavod za sport
15.06.2017.

Кошаркашице на контролама утренираности у ЗСМСРС

Женска кошаркашка репрезентација Србије У-18

У Центру за медицину и психологију спорта, обављене су им: биохемијске анализе крви, антропометријска мерења, ЕКГ, општи лекарски преглед, ултразвучни преглед срца, физиолошки преглед, спирометријски тест и функционални тест оптерећења.

У лабораторији Центра за моторичка истраживања и аналитику у спорту тестиране су на Изокинетичком динамометру. Изокинетичка дијагностика је поступак процене неуромишићне функције у ком се компјутерском тачношћу, у активном покрету, бележе сви потребни параметри (снага појединих мишићних група, обртни момент, индекс замора, амплитуда покрета зглоба и остварени рад за поједине мишићне групе).


Више icoMore


14.06.2017.

Параолимпијац Слободан Милетић тестиран у ЗСМСРС

Слободан Милетић параолимпијац, вицешампион Европе у бацању диска, данас је у склопу редовних припрема обавио комплетна спортско медицинска тестирања у ЗСМСРС.


Више icoMore


14.06.2017.

Стипендисти и спортисти који иду на EYOF на тестирањима у ЗСМСРС

Данас  и претходна два дана  у ЗСМСРС спортско-медицинска и моторичка тестирања обавио је велики број спортиста. Стипендисти џудоа, голфа, ватерпола, скијања и кендоа су обавили спортско медицинска и моторичка тестирања.  Пливачи и бициклисти који ће нашу државу представљати на предстојећем такмичењу EYOF (European Youth Olympic Festival), које се одржава следедећег месеца у Ђеру, такође су обавили прегледе и тестирања у ЗСМСРС.

Спортистима и спортисткињама су  у Центру за медицину и психологију спорта, обављене: биохемијске анализе крви, антропометријска мерења, ЕКГ, општи лекарски преглед, ултразвучни преглед срца, спирометријски и ергоспирометријски тест. Стручни сарадницу Центра за моторичка истраживања и аналитику у спорту, Завода за спорт и медицину спорта РС, обавили су процена неуро-мишићне функције у зглобу колена и рамена на изокинетичком динамометру.


Више icoMore


13.06.2017.

Рикардо Кавалканте Мендеш на тестирањима у ЗСМСРС

Данас је у ЗСМСРС спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавио фудбалер Рикардо Кавалканте Мендеш – Рикардињо, иначе појачање Црвене звезде за следећу сезону.

Фудбалеру су у Центру за медицину и психологију спорта, обављене: биохемијске анализе крви, антропометријска мерења, ЕКГ, општи лекарски преглед, физијатријски преглед и ултразвучни преглед срца .Стручни сарадницу Центра за моторичка истраживања и аналитику у спорту, Завода за спорт и медицину спорта РС, обавили су процену  неуро-мишићне функције у зглобу колена на изокинетичком динамометру.


Више icoMore


12.06.2017.

Фудбалски клуб Црвена звезда на тестирањима у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије

Протеклог викенда у ЗСМСРС спортско-медицинскa и моторичка тестирања обавили су првотимци Црвене звезде.

Видео запис са тестирања можете погледати овде


Више icoMore


9.06.2017.

Кошаркашице У16, стипендисткиње и спортисткииње који иду на EYOF у ЗСМСРС

У Заводу за спорт и медицину спорта РС данас су спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавиле стипендисткиња: џудисткиње Јована Обрадовић и Ања Обрадовић (која се припрема и за EYOF); кошаркашице У16: Вишња Стефановић, Нађа Смаилбеговић, Дуња Милосављевић, Јелана Радојковић, Теодора Поповић, Тамара Чорто и Тамара Ивков; спортисткиња који се припремају за EYOF (European Youth Olympic Festival): пливачица Зита Секе.


Више icoMore


8.06.2017.

Стипендисти, кошаркашице У16 и спортисти који иду на EYOF на тестирањима у ЗСМСРС

Данас су у ЗСМСРС спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавили стипендисти: атлетичар Немања Димитријевић и џудиста Жарко Ћулум; кошаркашице У16: Надежда Недељковић, Катарина Дешић, Марта Јовановић, Тамара Веселиновић, Марта Митровић, Николина Деурић, Александра Мужевић и Марија Ристић; спортисти који се припремају за EYOF (European Youth Olympic Festival): џудисти Данило Почуча и Марица Перишић и пливач Урош Ђоковић.

Српски параолимпијац Немања Димитријевић освојио је бронзану медаљу у бацању копља на Параолимпијским играма у Рио де Жанеиру 2016. године.


Више icoMore


8.06.2017.

Радови на реконструкцији трим стазе на Кошутњаку


Више icoMore


8.06.2017.

Јелена Јанковић и Илија Бoзољац на теренима ЗСМСРС

Тенисерка Јелена Јанковић и тенисер Илија Бoзољац одржали су тренинге 06. и 07. јуна 2017. године на теренима Завода за спорт и медицину спорта РС.


Више icoMore


7.06.2017.

Реконструкција трим стазе у току

У току је реконструкција трим стазе на Кошутњаку. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара. Предвиђено је да се изгради станица са тренажним справама. Поред потпуно нових справа, на трим стази ће бити постављене и нове табле са инструкцијама за  вежбање, стубовие за метражу као и централна кућица. Током извођења радова није могуће користити трим стазу.


Више icoMore


Странице: < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.