Линија
Republicki zavod za sport
29.05.2017.

Реконструкција трим стазе на Кошутњаку

У току је реконструкција трим стазе на Кошутњаку. Завод за спорт и медицину спорта РС започео је са реконструкцијом трим стазе на Кошутњаку. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара. Рок за завршетак радова је 60 дана. Током извођења радова неће бити могуће користити трим стазу, а табле са обавештењем ће бити распоређене дуж читаве стазе.


Више icoMore


29.05.2017.

13. међународне конференције „Спорт у транзицији“

На позив Факултета за менаџмент у спорту,  помоћник директора Сектора за стручни и развојно - истраживачки рад у спорту ЗСМСРС , др Бобана Берјан Бачваревић је присуствовала свечаном отварању 13. међународне конференције „Спорт у транзицији“ у згради Алфа БК универзитета. Др Бобана Берјан Бачваревић је поздравила скуп и примила признање у име Завода за спорт и медицину спорта РС.


Више icoMore


26.05.2017.

Започета реконструкција трим стазе на Кошутњаку

Завод за спорт и медицину спорта РС започео је са реконструкцијом трим стазе на Кошутњаку. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара.

Рок за завршетак радова је 60 дана. Током извођења радова неће бити могуће користити трим стазу, а табле са обавештењем ће бити распоређене дуж читаве стазе.


Више icoMore


26.05.2017.

„Основне мере реанимације и аутоматска спољашња дефибрилација - применљивост у медицини спорта“

Континуирана медицинска едукација  Основне мере реанимације и аутоматска спољашња дефибрилација - применљивост у медицини спорта“ ће се одржати у понедељак 29.05.2017 године у Клубу Посланика у Београду.

ПРОГРАМ КОНТИНУИРАНЕ ЕДУКАЦИЈЕ


Више icoMore


26.05.2017.

Стипендисти МОС и спортисти из Спортског савеза глувих Србије на теститањима у ЗСМСРС

Стипендисти МОС, стрелкиња Ивана Максимовић Анђушић, једриличар Никола Бањац и ронилац Бранко Петровић, као и спортисти из Спортског савеза глувих Србије су  данас у Заводу за спорт и медицину спорта РС обавили редовне  спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања. Спортисти из Спортског савеза глувих Србије који су данас обавили спортско-медицинске прегледе су: Ђорђе Томићевић, Мирослав Томићевић, Гордана Миковић Мучибабић, Милан Баришић, Адмир Дураковић, Александар Стојковић, Радован Мићановић, Владимир Тепавац, Срђан Тенић и Божидар Николић. Са спортистима је био и Генерални секретар савеза глувих, Иван Аливојводић.


Више icoMore


26.05.2017.

Амбуланти ЗСМСРС при Болниви у Косовској Миртовици

Од 22. до 24. маја 2017. године екипа лекара и медицинских сестара обавњала је прегледе деце узраста од 6 до 14 година у Амбуланти Завода за спорт и медицину спорта при Болниви у Косовској Миртовици.


Више icoMore


25.05.2017.

Милица Мандић, Ања Цревар, Милица Бабић и Женска кошаркашка репрезентација Србије У20 на тестирањима

Данас су у Заводу за спорт и медицину спорта РС, спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавиле стипендисткиње МОС: Милица Мандић - теквондо, Ања Цревар - пливање, Милица Бабић - стрељаштво и Невена Вучковић - кошаркашица У20. Поред њих спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања је обавила и Женска кошаркашка репрезентација Србије У20. Кошаркашице У20 које су данас тестиране су: Јована Шубашић, Снежана Богићевић, Катарина Зец, Ана Илић, Ђурђина Ђокић, Мина Ђорђевић и Милица Бојовић.


Више icoMore


24.05.2017.

Чланови Бадминтон свеза Србије на тестирањима

У Заводу за спорт и медицину спорта здравствени преглед и моторичка тестирања обавили су стипендисти Бадминтон свеза Србије: Симић Милица (24), БК "Нови Сад"; Бјелан Игор (21) БК "Нови Сад"; Петровић Драгослав (21) БК "Змајеви"; Петровић Борко (24) БК БК "Београд" и Каличанин Миодраг (23) БК "Београд".


Више icoMore


24.05.2017.

Свечано отворене Спортске игре младих Србије у Кикинди

Преко 5.000 посетилаца, на трибинама отворених терена СЦ Језеро у Кикинди, присуствовало је свечаном отвореју четвртих Спортских игара младих за Србију. Игре, које се одржавају под покровитељством Владе Републике Србије, су пројекат за децу и омладину чији је основни циљ промоција здравог начина живота и пријатељства.  На почетку програма присутне су поздравили Ивана Јовановић (председник Спортсих игара младих Србије), Жељко Танасковић (председник Савеза за школски спорт), Здравко Марић (регионални председник Спортских игара младих) и Павле Марков (градоначелник Кикинде).


Више icoMore


24.05.2017.

Републичко такмичење у атлетици и стоном тенису на атлетском стадиону ЗСМСРС

На атлетском стадиону Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије 16.05.2017.године од 9 часова одржано је Републичко такмичење у атлетици и стоном тенису. Учествовало је петнаест основних и средњих школа из целе наше Републике. Атлетско такмичење се одвијало  у дисциплинама скок у даљ,бацање кугле и 60 и 100 m - спринт. Стони тенис је одржан у спортској сали поред базена.


Више icoMore


Странице: < Претходна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.